Çevre

Çevre Haberleri

Başkan Akdenizli, “Seydikemer İçin Daha Çok Hayallerimiz Var”

Seydikemer Belediyesi tarafından, ilçenin görselliğine renk katacak çok güzel bir çalışma daha yapılarak Uğurlu ve Beşkavak’a “Seydikemer” tabelası konuldu. Tabela, ilk günden itibaren büyük beğeni topladı.

3 Bin 420 Kg. Çöp Toplandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gökova Körfezi’nde araç yolu olmayan koylardaki kıyı temizliğini sezonun sona ermesiyle birlikte tamamladı. Ekipler 1 Ocak 2023 tarihinden bugüne kadar 35 bin 685 kg çöp toplarken günlük 3 bin 420 kg çöpün bertaraf edilmesini sağladı.

Ördek Adası ve Kuş Cennetinde temizlik yapıldı

Fethiye’nin önemli noktalarından olan Ördek Adası ve Kuş Cennetinde temizlik yapıldı. Etkinlikte deniz kenarına atılmış, cam ve plastik şişe, poşet, alkol şişeleri, ambalaj atıkları gibi birçok çöp toplandı.

Öğrenciler'den Deniz ve Sahil Temizliği

Fethiye Büyüksamanlı Plajı’nda “Temiz Deniz Temiz Türkiye“ etkinliği kapsamında deniz dibi temizliği ve kıyı temizliği yapıldı.

Töksöz, 'Yatağan'ı Şehriyle, Kırsalıyla Daha Yaşanabilir Yer Haline Getiriyoruz'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Fethiye Belediyesi Hıdırlık Parkını Tamamladı

Fethiye Belediyesi tarafından Patlangıç Mahallesi Hıdırlık Mevkii'ndeki 3980 m2’lik alana bölge halkının talebi üzerine projelendirilen park tamamlandı.

6 Bin 334 Ton Su Ulaştırıldı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla ihtiyaç sahibi hanelere su desteğinin yansıra su deposu dağıtımına da başlandı

Büyükşehir, Gümbet - Gümüşlük Arıtma Tesislerini Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan Gümbet ve Gümüşlük arıtma tesislerinin kapasite arttırım projesi tamamlandı. 226 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında Gümbet 3, Gümüşlük atıksu arıtma tesisinin kapasitesi ise yaklaşık 4 kat arttı.

Araç Yolu Olmayan Koylarda Temizlik

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gökova Körfezinde ve Göcek-Dalaman koylarında deniz araçlarından atık alımı gerçekleştirirken, şimdi de Gökova Körfezinde araç yolu olmayan koylarda kıyı temizliği başlatıyor.

Sabahın İlk Işıklarıyla Sokaklar Temizlendi

Fethiye'de dün akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle Ali Gaffar Okan ve Cahit Gündüz Caddesi ile kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Esnaflar yol kenarındaki iş yerine akan suyun girmemesi için büyük mücadele verdi. Kaldırımları aşan su nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

Fethiye'ye yağış uyarısı!

Muğla Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Fethiye’de bugün 15.00’tan sonra sağanak yağış bekleniliyor.

Fethiye körfeziyle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Deniz Çayırlarının Dağılımlarının belirlenmesi, Haritalanması ve Transplantasyon Projesi kapsamında Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde toplantı gerçekleşti.

Baki Ülgen; “Su tasarrufu artık Bodrum için zorunlu hale geldi”

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen Bodrum’da yaşanan su sorunu ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Ortaca Belediyesi temizlik ve düzenleme çalışmaları

Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ortaca’daki parkların bakımı ve onarımı, yeşil alanların temizlik ve düzenleme çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Çöp kutuları dururken çöpü yere atıyorlar!

Fethiye’nin en gözde ve popüler bölgesi olan Âşıklar Tepesi çöp kutusu olmasına rağmen yere atılan çöpler yüzünden istenmeyen görüntülere neden oluyor.

Muhtardan Başkan Akdenizli’ye Teşekkür

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Çamurköy Mahallesini Döğer Mahallesine bağlayan Koru Mevkiindeki asfalt hazırlığını yerinde inceledi. 

Yeni Konutlar İçin Yağmur Hasadı Şartı

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde “su” konuşuldu

Gümbet Mahallesinde Kapsamlı Temizlik Faaliyeti

Bodrum Belediyesi, mahalle mahalle uyguladığı geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Hayıtlı’dan Start Verildi

Milas merkezde, konutlar da dahil olmak üzere 12.000 binayı kapsayan Ücretsiz Yapı Durum Tespiti çalışmaları, Milas Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında başladı.

Toplam 316 haber.