Çevre

Çevre Haberleri

Başkan Akdenizli; 'emeği geçen herkese teşekkür ederim'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Menekşe Mahallesi’nde inşaat çalışmaları başlayan TOKİ’de incelemelerde bunulup yetkililerden bilgi aldı. Başkan Akdenizli, önümüzdeki günlerde AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Temel Atma Töreninin yapılacağını söyledi.

Aydınlatma çalışmaları devam ediyor

Bodrum Belediyesi tarafından Turgutreis Mahallesi’nde gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları devam ediyor

Fethiye’de Yağmurlar Geri Döndü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde parçalı bulutlu havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışa bıraktı. Fethiye’de havaların Cumartesi gününe kadar sağanak yağışlı olması bekleniliyor.

Geçici Hayvan Bakımevi Güneş Panelleri ile Elektrik Üretti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne kurulan güneş enerji santrali ile bugüne kadar piyasa değeri 305 bin TL olan 110 bin kwh elektrik üretti.

Dalaman’a ek su kaynağı çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Dalaman’da 4 Mahalleye ek su sağladı.

Mahalle Esnafı Yücel; “Kireçli Sudan Kurtulacağız”

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris, Bozburun Yarımadasında başlatılan 53 bin metrelik içme suyu hattının 2 bin 500 metresi tamamlandı. Çalışmalar nedeniyle Osmaniye Muhtarı Mehmet Şahin ve mahalle sakinleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve ekibine teşekkür etti.

Bozburun Yarımadası köylerinin su sorunu çözüldü

Marmaris’in İçmeler Beldesi mahallesi ile Turunç Beldesi mahallesi arasındaki yol, Bozburun Yarımadası köylerine su götürme inşaatının başlamasından dolayı, 2 Aralık Cumartesi günü, yaklaşık 1 ay süreliğine trafiğe kapatılacak.

Başkan Gürün, 'Çöpten elektrik üreterek doğayı koruyor, ekonomiye katkı sağlıyoruz'

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kurduğu Biyokütle Enerji Tesisleri ile bugüne kadar çöpten 336 Milyon TL değerinde olan 196 Milyon 172 bin 336 kilowatt elektrik üretti.

Toki Çalışmaları Başladı

Seydikemer'de TOKİ tarafından yapılacak olan projenin inşa çalışmaları başladı.

Başkan Akdenizli: “Vatandaşlarımızın Mağduriyetini Gidereceğiz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Yaka ve Bağlıağaç Mahallelerinde yaşanan sel felaketi bölgesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Aras, 'Adına yakışır bir park açıyoruz'

Bodrum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Üç Fidan Parkı’nın açılışı gerçekleşti.

Miniklerle 'Ambalaj Takası Etkinliği'

Bodrum Belediyesi tarafından Umurca Parkı’nda sürdürülebilir bir yaşam için ambalaj takası etkinliği gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi'nden 'Ambalaj Takası Etkinliği'

Bodrum Belediyesi tarafından “Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin "Ambalaj Takası Etkinliği” gerçekleştirilecek.

Meyer, Büyükşehir Belediyesinin Atık Alım Teknelerini İnceledi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer, Büyükşehir Belediyesinin Atık Alım Teknelerini ve Tesislerini İnceledi.

Geri dönüşüm çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesi, geri kazanılabilir atıkların diğer atıklarla karışmadan kaynağında ayrı toplanması için başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede ilçe geneline yerleştirilen mobil atık getirme merkezinin sayısı 6’ya çıkarıldı.

Yalıkavak Ve Umurca’nın Üst Kotlarındaki Su Sorunu Çözülüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da ortaya çıkan su ihtiyacını karşılamak için başlattığı farklı projelere ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Yalıkavak ve Umurca Mahallelerinin üst kotlarında yaşanan su sorunlarını gidermek için ilave kaynak bulurken bu suyu sisteme dahil ediyor.

Meteoroloji Muğla'yı uyardı

Muğla’daki tüm ilçelerde yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarı yapıldı.

Alt ve Üst Yapı Çalışmalarının Yüzde 70’i Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının yüzde 70’lik bölümü tamamlandı.

Tıbbi Atıklar Evsel Atığa Dönüştürülüp Bertaraf Ediliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tıbbi Atık Sterilizasyon ve Bertaraf Tesisi bugüne kadar 13 ilçede 1016 noktadan topladığı 7 bin 900 ton atığın sterilizasyon ve bertaraf işlemini gerçekleştirdi.

Toplam 319 haber.