'GÖZ GÖZE' İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Bu hafta FEFSAD'ın konuğu Antalya'dan. Dünyaca ünlü Fotoğraf sanatçısı Akın Acar. Akın Acar 'Göz Göze' isimli sergiyi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde açtı. Serginin açılışını Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Akın Acar “Göz Göze” isimli sergiyi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde açtı. Acar aynı zamanda Fuji filmin Makro çekim konularında hocası, danışmanı, temsilcisi. Ve Fujifilm Japon Mühendisleri tarafından Akın Acar seri numarasıyla üretilmiş Objektifle onurlandırılmış bir usta. Türkiye'de uluslararası doğa kategorisi fotoğraf yarışmalarında en çok ödülü olan Akın Acar doğa farkındalığı oluşturmak için ulusal ve uluslararası birçok proje yapmış ve sergiler açmıştır. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde açılan “Göz Göze” isimli sergide yaklaşık 30 kadar fotoğrafın yer aldığı öğrenildi. Sergiyi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir yakından inceledi.

AKIN ACAR KİMDİR?
Uluslararası fotoğraf yarışmalarında altın, gümüş, bronz, mansiyon ve sergileme olmak üzere 40 farklı ülkeden aldığı birçok ödülün sahibidir. Uluslararası doğa kategorisi fotoğraf yarışmalarında Türkiye’de en çok ödülü olan fotoğrafçıdır. Fédération Internationale de l'Art Photographique (Uluslar Arası Fotoğraf Sanatı Federasyonu)  tarafından 2015 yılında EFIAP/b (Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı) unvanı aldı. Doğa farkındalığı oluşturmak için ulusal ve uluslararası projeler yaptı.
'GÖZ GÖZE' İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

'GÖZ GÖZE' İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI'GÖZ GÖZE' İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN