GAZİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yurdun her yerinden olduğu gibi Fethiye'den de yardım seferberliği başlatıldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Dernek Başkanı Emekli Astsubay ve Kıbrıs Gazisi Namık Ünal açıklamada bulunarak “deprem felaketi nedeniyle 10 ilimizde yaşayan vatandaşlarımız kelimelerle anlatılamayacak kadar çok zor durumdadırlar. Deprem acısı yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız ve elimizden geldiği kadar bir nebze de olsa yaralarını sarmak için bir yardım kampanyası başlattık. Yarım kampanyamıza tüm vatandaşlarımız katılabilir” dedi.
“HALKIMIZDA BU YARDIM KAMPANYASINA KATILABİLİR”
Dernek başkanı Namık Ünal açıklamasında “Deprem dolayısıyla Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz 10 ilimizde meydana gelen deprem büyük bir yıkım meydana getirmiş ve çok yüksek can kayıpları ile yaralanmalara sebep olmuştur. Bu depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. Bu durumda söylenecek söz yok. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Tüm ülkemizin başı sağ olsun. Atatürk’ümüz diyor ki, “dünyada her şey için medeniyet için hayat için başarı için en gerçek yol gösterici İlim Ve Bilim’dir. İlim ve bilim’in dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir ve doğru yoldan sapmaktır” . M. Kemal Atatürk’ümüzün sözüdür.  Deprem beklenen bölgelerde İlim ve bilim’e itibar edilememiştir. Her şey Allahtan geldi deniliyor. İlim ne göstermiş, bilim ne göstermiş bunlara hidayet edilmiyor. Onun için başımıza da bu felaketler geliyor. Biz dernek olarak depremzedelere bir yardım kampanyası başlattık. Halkımızda bu yardım kampanyasına katılabilir. Yardım kampanyamız Cuma gününe kadar devam ettireceğiz ve teslim edeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN