FTSO'DA İhracatta Başarılı Pazarlama Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO) düzenlenen 'İhracatta Başarılı Pazarlama ve Satış Becerileri / Trademap ve Diğer Intracen Platformlarının Kullanımı Eğitimi'ne FTSO üyeleri ve meslek komitesi üyelerinin de aralarında yer aldığı 10 kişi katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Katılımcılar daha fazla ve daha başarılı ihracat yapabilmek için pazarlama ve satış süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, pazarlama ve satış süreçlerinin planlanması, bu planlama çerçevesinde yapılacak hazırlıklar ve uygulamaları kapsayan 2 günlük eğitime tabi tutuldu.

FTSO Likya ve Meğri salonlarında 30-31 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen eğitime Dış Ticaret Danışmanı, Eğitmen ve Yazar Hakan Akın konuşmacı olarak katıldı. Eğitimin ilk gününde katılımcılara, pazarlama ve satış faaliyetleri için alt yapı ihtiyacı, durum analizi, pazara giriş stratejisinin tespiti, pazarlama araçlarının belirlenmesi ve hazırlanması, pazarlama bütçesinin planlanması, pazarlama iletişimi, satışa etki eden unsurlar, satış müzakerelerinin planlanması ve Fethiye’nin bir ürünü için pazarlama satış planlaması konularında teorik bilgiler verildi.

Eğitimin ikinci gününde ise bilgisayarları eğitime gelen katılımcılara, trademap, macmap, export potential map, global help desk ve market price information konularında uygulamalı eğitim verildi. Katılımcılar dünyada pazar araştırması yapabilmek maksadı ile en fazla kullanılan uygulamalardan biri olan ITC INTRACEN platformlarını örnek uygulamalarla öğrendi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN