Fethiye Belediyesi Personeli Kerem Ersoy Defnedildi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde kalp krizi sonucu 46 yaşında hayatını kaybeden zabıta personeli Kerem Ersoy, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Fethiye’de görev yapan zabıta personeli Kerem Ersoy için Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ersoy’un naaşı, dualar eşliğinde defnedildi.
Cenaze törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, belediye başkan yardımcıları, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Türkiye Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiye Pazarcılar Odası Başkanı Halil Ayat, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile merhumun mesai arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kerem Ersoy’un vefatı, çalışma arkadaşları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

