Ziyarette Haberleri

Ziyarette Haberleri

Kökten, ADM ve AYDEM’i Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ADM ve AYDEM bölge yöneticiliklerine ziyarette bulundu.

Kökten, Söğütlü Halkının Taleplerini Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Söğütlü Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Başkan Adayı Kökten, KETEM’e Ziyarette Bulundu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) görevlilerine ziyarette bulundu.

Akdenizli’den SED Medya’ya Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli, SED Medya’ya ziyarette bulundu. 

Başkan Adayı Saatcı, TÜRSAB BTK’ya Ziyarette Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyarette bulundular.

Göcek Tüneli’nin Ücretsiz Olma Hayali 2027’ye Kaldı

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göcek Tüneli’nin 2027 yılından önce ücretsiz olma ihtimali var mı?” sorusunu cevaplandıran Ayaydın, “Tünel özel bir şirkete ait olduğu için böyle bir şey deme imkanımız yok. Parasıyla yapmış. Dolayısıyla “Bu fiyatı düşüreceksin’’ deme hakkına sahip değiliz. Şirket sahibi ile görüşüp, halkımızın memnun olacağı noktaya inşallah getiririz” dedi.

Aday Adayı Tilkici’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

Küçükala Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

Milletvekili Otgöz’ün Yeni Yıldaki İlk Ziyareti, Başkan Akdenizli’ye Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

Başkan Gürün'den CHP Fethiye İlçe Örgütü’ne ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Örgütü’ne iade-i ziyarette bulundu. Geçtiğimiz günlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan Başkan Gürün, görevde bulunduğu dönemde Fethiye’nin önemli sorunlarını çözdüklerini belirtti. 

Aday Adayı Demirel çalışmalarını sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’na ziyarette bulundu.

Aday Adayı Demirel’den bir dizi STK ziyareti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu. 

Aday Adayı Yiğit'den Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Hıra'ya ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra'ya ziyarette bulundu.

Aday Adayı Kökten, DTO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette denizcilerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

Tilkici’den Bakan Karasu'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında genel merkez düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Genel Kurul Delegesi Tilkici'den bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulunup; kurultay değerlendirmelerinde bulundu. Genel kurul sürecinde Muğla’dan 14 kurultay delegesi arasında, genel başkanlığa seçilen Özgür Özel’e destek veren tek isim de Tilkici olmuştu. 

İki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı

Dörtyol TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet MUTSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette iki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Gaziler Derneği’nden ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.

MİTSO Heyeti FTSO'ya ziyarette bulundular

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve berberindeki heyet, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

Aday Adayı Çaylı’dan AKP İlçe Teşkilatı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Aday Adayı Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, AKP Fethiye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Aday Adayı Çaylı’dan MHP İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretleri kapsamında MHP Fethiye İlçe Başkanlığı’na bir dizi ziyarette bulundu.

Kaymakam Ertaş, Şoförler Odası'nı ziyarette bulundu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Şoförler Odası’na iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Ertaş, FODER'i ziyarette bulundu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FODER)’e ziyarette bulundu.

Müftü Oktay'ı Makamında Ziyaret Ettiler

Fethiye Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serdar Aktaş önderliğinde ÇEDES projesi (çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum) kapsamında İlçe Müftüsü Kamil Oktay'a ziyarette bulundu.

Aday Adayı Çaylı'dan bir dizi ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya ziyarette bulundu.

Muğlaspor Taraftarından Başkan Gürün’e Ziyaret

Muğlaspor’un Suskunlar Muğlaspor Taraftar Grubu, Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün’e ziyarette bulundu.

Kaymakam Ertaş, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye çarşı esnaflarına tek tek ziyarette bulundu.

Vali Akbıyık’tan Başkan Aras’a iade-i ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a iade-i ziyarette bulundu