Zehra Haberleri

Zehra Haberleri

Kurt ile Çelik Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt’un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik’in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye’de bulunan Zehra Kuleli Beach ‘de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

FAİK ÖZTÜRK, “BİR HAYIR İŞİ İÇİN ÇIKTIK GELDİK”

Marmaris’te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye’de gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Faik Öztürk FRTTV mikrofonlarına konuştu. 

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde “1. Çocuk Şenliği” bağış konseri düzenlenecek.

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için Engelim Olmayın Derneği ve Fethiye Gönüllülerinin iş birliği ile 20 Eylül Salı günü saat 19.00’da Leb-i Derya’da bağış konseri düzenleniyor.

ZEHRA KULELİ BEACH’TE FEB TOPLANTISI YAPILDI

Zehra Kuleli Beach’te Fethiye Birlik Ve İyilik Platformu’nun aylık toplantısı yapıldı. Kaymakam Alper Balcı, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve STK üyelerinin de katıldığı toplantıda gençlerin kötü alışkanlıklardan nasıl kurtulabilecekleri hakkında konular konuşuldu.

ZEHRA KULELİ BEACH SEZONA AÇILIYOR

Fethiye’nin muhteşem koylarından biri olan Zehra Kuleli Beach, 1 Haziran’da kapılarını açıyor.

Zamlar Vatandaşın Belini Büktü

Son günlerde döviz kurunda ki önlenemeyen artış nedeni ile tüm ürünlere ardı ardına zam gelmeye başladı. Gelen zamlardan çiftçisinden, esnafına, emeklisine, işçisine kadar herkes şikayetçi. Sürekli gelen zamlar ve vatandaşın zamlardan şikayetini dile getiren Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Zamlar tüketiciyi çıldırtmak üzere “dedi. Gelen zamlardan şikayet eden Fethiye’de çiçekçilik yapan Zehra Gürpınar da “Vatandaş olarak gelen zamlara yetişemiyoruz” diye konuştu. Zamlar vatandaşı belini büküyor.Ardı ardına gelen

GSS ve Bağkur prim borcu olanlara yıl sonuna kadar sağlık hizmeti

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur prim borcu olan vatandaşların 31 Aralık 2021’e kadar Devlet Hastaneleri ve Devlet Üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini açıkladı.

CHP’li Yarbaşı, “2020 yılında 297 kadın katledildi”

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, 81 il ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak bir açıklama gerçekleştirdi. CHP Fethiye Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Yarbaşı, kadın ve çocuk hakları açısından 2020 yılını değerlendirdi.

Asgari ücret açıklandı!

2021 yılında uygulanacak asgari ücret belli oldu. 2021’de geçerli olacak asgari ücret rakamı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklandı.

CHP’li Girgin, Bakan Selçuk’a GSS’yi Sordu

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin “Bütün Vatandaşlara Ücretsiz Sağlık” diyerek Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a GSS’yi sordu.