Yükseltti Haberleri

Yükseltti Haberleri

Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz Maçı Değerlendirdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 17.Haftasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 2-0 kazanarak puanını 22’ye yükseltti. Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Devletimiz arıcımızın yanında

Arıcılığın Başkenti Muğla’da Muğla Valiliği himayesinde başlatılan Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri Ar-Ge İnovasyon ve İşleme Merkezi projesi kapsamında verilen nitelikli Arı ürünlerinin üretilmesi ve lider arıcılık eğitimlerinde başarılı olanlara sertifikaları Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından verildi.

Barajlardaki su seviyeleri yüzleri güldürdü

Aydın'da Mart ayının yağışlı geçmesiyle yükselmeye başlayan barajlardaki su seviyeleri çiftçilerin yüzünü güldürdü. Yeni yıl ile beraber etkili olan sağanak yağışlar, il genelindeki barajların doluluk oranlarını da yükseltti.

FETHİYESPOR PUANINI 36’YA YÜKSELTTİ

Fethiyespor seyircisi önünde Serik Belediyespor karşılaşmasından 2 golle 3 puan alarak ligde puanını 36’ya yükseltmeyi başardı.

Tümen, “Turizmde yeni pazarlar bizi umutlandırıyor”

Kademeli normalleşmeyle beraber kısıtlamaların hafifletilmesiyle Fethiye’de hareketlilik başladı. Fethiyeli turizmciler, Ülkelerin, Türkiye'ye uçuşlarını açmasıyla turizmden beklentileri yükseltti. Fethiye’ye farklı ülkelerden gelen misafirlerin turizme can katacağını belirten Yalçın otel işletmecisi Erkan Tümen, “Mevcut pazarların değiştiği görüyorum ve olumlu olacağına da inanıyorum” dedi.

Fethiyespor, 4 hafta sonra kazanabildi

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, tam 4 hafta sonra evinde yüzü güldü. Lacivert beyazlılar, deplasmanda Kahta galibiyetinden bu yana ilk kez kazanabilirken puanını 54’e yükseltti. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu “Eğer bu kazanma alışkanlığını devam ettirip ligi galibiyetle bitirip bu alışkanlıkla play oflara başlarsak o zaman şampiyonluk için daha iddialı konumda olacağız. Play oflara kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

Şekere yüzde 10 zam yapıldı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., bir kilogram kristal şekerin fiyatını KDV hariç 3,57 liradan 3,93 liraya yükseltti.

Sağlık Çalışanları Fethiye’de de Seslerini Yükseltti

Sağlık emek-meslek örgütleri COVID-19 salgını nedeni ile Fethiye’de de basın açıklaması gerçekleştirdi. Fethiye Devlet Hastanesi’nde bir araya gelen doktorlar ve sağlık çalışanları, “Öfkeliyiz; Çünkü Tükendik! Çünkü, Ölüyoruz!” ifadelerini kullandılar. Beyin Cerrahi Dr. Murat Aytan, yaptığı basın açıklamasında, “Biz sağlık çalışanları olarak bu Kovid-19’la mücadelenin en ön saflarında yer aldık. Hiçbir zaman hakkımız savunulmadı” dedi.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 475 baz puanlık artışla yüzde 10.25'ten yüzde 15'e yükseltti.

Bafa Artık Daha Lezzetli Daha Tatlı

Milas - Söke karayolu üzerinde bulunan, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra zeytinyağı ve balığı başta olmak üzere eşsiz tatlarıyla da damaklara hitap eden, özellikle yaz aylarında turizm kenti Bodrum’a gelenlerin mutlaka ya kahvaltı ya da yemek molası verdikleri Bafa yemek konusunda çıtayı yükseltti.