Yöneticilerle Haberleri

Yöneticilerle Haberleri

Vali Tavlı, Muğlaspor’lu Futbolcularla Bir Araya Geldi

Vali Orhan Tavlı, Muğla Atatürk Stadyumunda antrenman yapan Muğlaspor’lu futbolcularla ve yöneticilerle bir araya geldi.

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Vali’den Fethiyespor’a ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı Fethiyespor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette A Takım Futbolcuları kampta olduğu için altyapıda ki sporcular ve yöneticilerle bir araya gelen Vali Tavlı futbolculara başarılar diledi.

Fethiyespor ve rakibi Yıldızlı tesislerde maç saatini bekliyor

3. lig 2. Grupta play-off yarı final mücadelesinde ilk maçını Fethiye Şehir Stadında bugün İskenderun FK ile oynayacak olan Fethiyespor, bu maçı Clup Letoonia’da beklerken, konuk ekipte Fethiyespor’a nazire yaparcasına Majesty Clup Tuana’da kamp yapıp bu tesiste bekliyor. Cumartesi günü (bugün) saat 20.30’da oynanacak karşılaşmayı Clup Letoonia’da bekleyen Fethiyespor Başkan Esat Bakırcı ve yöneticilerle Ramazan Bayramı kutlamasını gerçekleştirdi. Konuk İskenderun FK’da Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve yöneticilerle birlikte Majesty Clup Tuana’da bayramlaştı. Fethiyespor gollü galibiyete odaklanırken, Fethiyespor, Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Kazanmak istiyoruz. İkinci maça avantajlı gitmek arzusundayız” dedi.