Yıldırım Haberleri

Yıldırım Haberleri

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

Mendos Dağında Orman Yangını

Mendos Dağında yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

Güllük 14. Yıldırım Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilciliği ile Milas Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Milas’ın Güllük Mahallesi’nde satranç turnuvası düzenlendi.

Satranç Turnuvası kayıtları başladı

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediye Spor Kulübü Derneği işbirliği ile bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Yıldırım Satranç Turnuvası'na kayıtlar başladı.

Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirip anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirtti.

Şampiyon Defans Muğlaspor’a İmza Attı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Karabük İdmanyurdu forması giyen ve sezonu şampiyon tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Ogün Yıldırım’ı transfer etti.

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Aday adayı Yıldırım’dan esnaf ziyaretleri

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e bağlı mahallelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM'DAN BAŞKAN KOVANCI’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı’yı ziyaret etti.

YILDIRIM VE BALABAN’DAN BAŞKAN BÜKLÜ’YE ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Yasin Ali Yıldırım ve Işıl Balaban, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevine yeni atanan Ali Büklü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, Muğla il ve ilçelerinde ziyaretlerini sürdürüyor.  

YILDIRIM, “MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Sohbetinden Tüm Türkiye Tanımıştı. Muğla’da 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Seydikemerli genç siyasetçi Yasin Ali Yıldırım’da AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığını açıkladı

19 YAŞINDAKİ GENÇ VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Samsun'da sabaha karşı bir araçtan çıkan müzik sesi üzerine olay yerine giden polis aracın içinde 19 yaşındaki genci tüfekle vurulmuş halde cesedini buldu. Fethiye'de yaşayan Furkan Yıldırım'ın dün gece aracıyla Samsun'a geldiği öğrenildi.

FETHİYE'DE ORMAN YANGINI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

YILDIRIM ORMAN YANGINI YARATTI

Ortaca Gökbel bölgesinde yıldırım sonrası yangın meydana geldi.

YILDIRIM DÜŞTÜ ORMAN YANDI!

Muğla da yıldırım kaynaklı orman yangını meydana geldi.

Öğrencilere karne hediyesi Ülkü Ocakları'ndan

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 100 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtılacağını duyurdu.

KARAGÖZLER’DE KORKUTAN YANGIN

Fethiye’de Karagözler mevkiinde yangın çıktı. Kısa süren yangında ilk müdahaleleri İtfaiye yaptı. Havadan gelen helikopter desteğiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Karagözler de çıkan yangının sebebinin ağaca düşen yıldırım olduğu bilgisi edinildi.

BAŞKAN OTGÖZ, 'KAŞ BELEDİYESİ 1. YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİNE' KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşlerine' katıldı.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

Yılmaz yıldırım, ‘bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!’

‘Bir tarafta yoksulluk diğer tarafta israf, bir tarafta açlık diğer tarafta şatafatın yaşandığı ülkemizde bir kesim lale devri yaşarken, her yerden emekçiler ve yoksul halkımızın geçinemiyoruz çığlıkları yükselmeye devam ediyor. Gelen günün gideni arattığı bir dönemi hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Geleceğe dair kaygılarımız her geçen artıyor’ dedi.

Muğla’da 3 Ülkücü Şehit’in Kabri tespit edildi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları ile çalışmalara başlayan Muğla Ülkü Ocakları, Muğla’da 3 Ülkücü Şehit Kabri daha tespit etti.

Ekmekte fiyat karmaşası

Akaryakıt, elektrik ve un gibi fırıncıların kullandığı ürünlere ardı ardına yapılan zamlardan sonra ekmek fiyatlarında belirsizlik kafa karıştırmaya devam ediyor. Ekmeği 200 gramı Fethiye’de 2,5 TL’ye satılırken Dalaman’da 3TL  ve Ortaca’da 2,5TL ‘ye satılıyor. Köyceğiz’de ise 230 gram ekmek 2.5 TL’ye satılıyor.

Fethiyespor kaldığı yerden

Ligin ilk yarısında fırtına gibi eserek topladığı 43 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde lider olarak bulunan Fethiyespor ligin 2. Yarısı için kamp yaptığı Antalya’da ilk hazırlık maçını Bursa Yıldırım Spor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar maçı 2-0 kazandı.

Fethiye’de yılbaşı renkli geçti

Fethiye’de vatandaşlar 2021'i meydanlarda ve eğlence mekanlarında uğurladılar. Fethiye halkı gece yarısına kadar eğlence mekanlarında ve meydanlarda eğlendi.

Yazar Yıldırım, Karaca’yı Ziyaret Etti

Yazar Makmara Kemal Yıldırım, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Yıldırım, kitabını imzalayarak Karaca’ya takdim etti.

Düzce depreminin yıl dönümünde afet farkındalık eğitimi verildi

Fethiye Belediyesi, Fethiye Kent Konseyi ve Fethiye Mag Amesar (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi) işbirliği ile AFAD adına ‘’Birey ve Aileler için Afet Farkındalık Eğitimi’’ verildi. Mahalle Afet Gönüllüleri içindeki Afet Farkındalık Eğitmenleri, Ercan Kolcu, Nilüfer Kolcu, Servet Kara, Yıldırım Mutlu ve Fethiye Belediyesi Jeoloji Yüksek Mühendisi M. Serhat Karagöz tarafından Düzce depreminin yıl dönümü ve 12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık günü olması münasebetiyle afet farkındalık eğitimi verildi.

Meltem Avcılık ile Hakan Yıldırım rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi

Hamza Yıldırım’ın oğlu Madenci Hakan Yıldırım ile Hasan Avcılık’ın kızı Paspatur esnaflarından Meltem Avcılık Meğri Restoran’da düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Başkan Otgöz'den Süleyman Yıldırım'a 'Teşekkür Belgesi'

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Arifler Mahallesi’nde başlayan ve Kabaağaç Mahallesine sıçrayan orman yangınını söndürmeye giderken traktörüyle kaza yapıp yaralanan Süleyman Yıldırım'a ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.

Bakan Kurum’un Söz Verdiği Traktör Teslim Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaraları hızla saracağız talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydikemer’in Arifler Mahallesinde çıkan ve birçok mahalleye yayılan orman yangınına müdahale ederken traktörü devrilerek yaralanan çiftçi Süleyman Yıldırım’a verdiği sözü tuttu. Yıldırım’a traktörü Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz teslim etti.