Yeniden Refah Partisi Haberleri

Yeniden Refah Partisi Haberleri

İlçe Başkanı Güler Kongreye Katıldı

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan genel kuruluna katılan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, yeniden göreve seçilen İl Başkanı Yılmaz Elçin ve yönetimini tebrik etti. 

Fethiye’nin Çözüm Bekleyen Sorunlarını Erbakan’a Sundu

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan kongresinde, Fethiye İlçe Başkanı Tayyip Durak; Fethiye’nin çözüm bekleyen sorunlarını dosya halinde Genel Başkan Fatih Erbakan’a iletti. 

Elçin, “Bizim Davamız İslam Davasıdır” 

Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan kongresi, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımı ile Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Erbakan Muğla’ya geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Muğla İl Başkanlığı kongresine katılmak için Muğla’ya geleceği öğrenildi.

Milletvekili Adayı Baykal Açıklamalarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Baykal, “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi 1’inci sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, FRT TV’de yayınlanan “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu. 

Baykal, “Cennet Annelerin Ayakları Altında Olduğuna İnanan İnsanlarız”

Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili Adayı İsmail Baykal ve il yönetimi dün çalışmalar kapsamında Fethiye sanayi esnafı ile merkez mahallelerde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya geldi.

Seydikemer’e yakışır bir pazar alanı sözü

Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de vatandaşlar ile buluşan Yeniden Refah Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili İsmail Baykal, Muğla’nın en büyük yüz ölçümüne sahip Seydikemer ilçesinde sürdürülebilir bir tarımsal ve hayvansal üretime destek olacaklarını ifade etti.

İsmail Baykal vatandaşlara seslendi

Yeniden Refah Partisi Muğla 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal seçim çalışmaları kapsamında Marmaris’te vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeniden refah Partisi milletvekili adayları Fethiye’de esnafla buluştu 

Yeniden refah Partisi milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat, Faruk öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla buluştular.

Yeniden Refah Partisinden SED Medya’ya ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi teşkilatı tarafından SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyaret gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi teşkilatından İGD’ye ziyaret

Fethiye’de seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Ferah Partisi teşkilatı, Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi ziyaretlerde bulundu

Seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi, Fethiye'de ziyaret ve çalışmalarda bulundu.

İsmail Baykal, bayramı halk buluşmalarıyla geçirdi

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, Ramazan Bayramını ilçelerde halk buluşmalarıyla geçirdi.