Yardım Seferberliği Haberleri

Yardım Seferberliği Haberleri

KOMŞU ADALARDAN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Ülkemizin Güneydoğusunda peş peşe yaşanan büyük afetler sonrası ülkede ve tüm dünyada yardım seferberliği başlarken komşu adalarda toplanan yardım malzemeleri, Bodrum üzerinden deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor. 

GAZİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yurdun her yerinden olduğu gibi Fethiye’den de yardım seferberliği başlatıldı. 

FETHİYE TEK YÜREK OLDU

Türkiye güne acı bir haberle uyandı. Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı her saat artıyor.

İYİ PARTİ’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

İYİ Parti İlçe teşkilatı tarafından depremzedeler için ihtiyaç malzemeleri toplanıyor. İlçe binasında toplanan malzemeler bugün itibariyle yola çıkacak.

FETHİYELİ GAZETECİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 şiddetindeki depremin ardından Türkiye tek yumruk oldu, acılar paylaşılıyor, yardım kampanyaları düzenleniyor. 

İyi ki varsınız çocuklar!

Seydikemer 4 gündür süren yangınlarla mücadele ederken vatandaşlar sahada olan ekipler için yardım seferberliği başlattı. Alevlere karşı mücadele İstiklal Savaşı’ndaki birlik ve beraberliği hatırlatırken yangınlarla mücadele eden ekiplere ve vatandaşlara bir yardım da yaşları küçük ama yürekleri büyük çocuklardan geldi.