Uyuşturucu Madde Haberleri

Uyuşturucu Madde Haberleri

JANDARMA'NIN DETEKTÖR KÖPEĞİ UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMEDİ

Muğla-Fethiye karayolu üzerinde durdurulan bir araçta yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

MEYVE SUYU KUTUSUNDA UYUŞTURUCU

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda meyve suyu kutusuna zulalanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

TORBACILARA ŞAFAK OPERASYONU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Polisleri tarafından yapılan operasyon ile eroin, metamfetamin, skank, esrar gibi birçok uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 şahıs sabaha kadar süren sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden üçü tutuklandı.

Uyuşturucu tacirleri yakalandı

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen bilgiler doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan A.A ve İ. isimli şahıs evlerinden çıkarken yakalandı.

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettiği 5 şahsı yaptığı operasyonda çok farklı çeşit uyuşturucuyu ile birlikte piyasaya süremeden suçüstü yakaladı.

Otelde uyuşturucu baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bir apart otele baskın yapıldı. Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bodrum ve Marmaris’te uyuşturucu operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Marmaris Grup Amirliği ve Bodrum Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında Marmaris’te uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen M.C. yakalanarak, tutuklandı. Bodrum’da ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Fethiye jandarmadan nokta operasyon

Muğla’nın Fethiye İlçesinde şahısların ikametlerinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah bulundurdukları ihbarı üzerine harekete geçen Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları başarılı operasyon sonucunda 5 kişiyi gözaltına aldı.

NARKO’dan nokta operasyon

Muğla’nın Fethiye İlçesinde alınan ihbar üzerine harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fethiye Grup Amirliği ekipleri arama yaptıkları bir araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sırt çantasında 1,5 kilo uyuşturucu ile yakalanmıştı, tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde şüphe üzerine durdurulan ve sırt çantasında, bir buçuk kilogram uyuşturucu madde ele geçirilen şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Şüpheli şahıs ikametinde senetler ve uyuşturucu ile yakalandı

Muğla’nın Fethiye İlçesinde, Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri bir şahsın tefecilik yaptığı, ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu ihbarı üzerine çalışma başlatıp şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Bodrum’da uyuşturucu operasyonu

Muğla’nın Bodrum İlçesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarmadan, uyuşturucuya geçit yok

Muğla’nın Bodrum İlçesinde, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucu uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok!

Muğla’da Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bir şahsın evinde yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirdi.

Marmaris’te uyuşturucuya geçit yok

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Marmaris Grup Amirliğimiz görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan K.O isimli şahsın üzerinden çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

NARKO’dan zehir tacirlerine geçit yok

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptığı başarılı çalışmalara her gün bir yenisini daha eklerken gece yarısı yapılan bir operasyonla eroin uyuşturucu maddesi sattığı bildirilen A.P. isimli şahsı kıskıvrak yakalandı. 

2 kişi tutuklandı 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucuya geçit verilmiyor. Uyuşturucu madde tacirleri, Fethiye’ye girdikleri anda karşılarında narkotik polisini buluyor. Narkotik ekipleri, son yaptıkları Şafak baskınında, 1 kilograma yakın esrar maddesi ele geçirdi. 

1 kilo esrar maddesi ele geçirildi

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince Fethiye’de uyuşturucuya geçit verilmiyor. Uyuşturucu madde tacirleri, Fethiye’ye girdikleri anda karşılarında narkotik polisini buluyor. Narkotik ekipleri, son yaptıkları Şafak baskınında, 1 kilograma yakın esrar maddesi ele geçirdi.

Narkotik ekipleri zehir tacirlerine geçit vermiyor 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaklaşan turizm sezonu öncesi çalışmalarını sıklaştırdı. Fethiye şehir girişinde yapılan kontroller esnasında Ö.K (40) isimli şahsın üzerinde 1 kilo esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli Adliye’ye sevk edildi. 

Zehir tacirlerine ağır darbe: 2 kişi tutuklandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçe genelinde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyenlere yönelik operasyonlarına devam ediyor. Yürütülen çalışmalar neticesinde Fethiye Adliyesi’ne sevk edilen İ.E. ve M.Y.’nin tutuklandığı öğrenildi.

Narkotik torbacılara geçit vermiyor 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından düzenlenen operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildiği bildirildi. Konuyla ilgili olarak Fethiye Adliyesi’ne sevk edilen 3 şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Bu kez saç kurutma makinesinden çıktı

Fethiye’de düzenledikleri başarılı operasyonlarla  uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, başarılı bir operasyona daha imza attı. Şimdiye kadar akla hayale gelmeyen yerlere uyuşturucu madde saklandığına şahit olan Fethiye Narkotik polisleri, yaptıkları operasyonda yine hayretler içerisine düştü. Bu kez uyuşturucu, saç kurutma makinesinden çıktı.

Fethiye'de uyuşturucuya geçit yok

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan 2 ayrı operasyon sonucu uyuşturucu madde ele geçirildi.

Fethiye’de yılbaşı öncesi uyuşturucu operasyonu

Fethiye’de yılbaşı öncesi uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 7 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu maddeyi yılbaşında satmayı hedefledikleri öğrenildi.

Fethiye’de Uyuşturucuya Geçit Yok

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından, Antalaya’dan kurye kullanılıp Fethiye’ye getirilen uyuşturucu madde için operasyon düzenlendi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, iki kişi yakalanıp gözaltına alındı. 

Uyuşturucu Operasyonunda 2 Gözaltı

Bodrum’da yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı, çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddelerle bir tabanca ile tüfek ele geçirildi.

Otomobilden Uyuşturucu Çıktı, Sürücü Tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesi Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilirken, adli makamlara sevk edilen araç sürücüsü tutuklandı.

Muğla’da Narkotik Ekipleri Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Muğla’nın Marmaris, Bodrum ve Milas ilçelerinde Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen 5 ayrı operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Hediyelik Çanta İçinde Uyuşturucu Kaçakçılığı

Muğla’nın Menteşe, Marmaris ve Milas ilçelerinde üç araç ve hediyelik çanta satan iş yerinde yapılan aramada kadın çantası içinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Milas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’nın Milas ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ve sentetik ilaç ele geçirildi.