Umut Haberleri

Umut Haberleri

Yiğit, Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ile birlikte Çiftlik ve Kargı mahallelerini ziyaret etti.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

İlçe Başkanı Hepdizdar’dan Basın Açıklaması

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Gümüş, 'Yeni yıl; yeni umutlar, yeni heyecanlar barındırır'

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2024 yılına sayılı günler kala yayınladığı yazılı mesajında Menteşe halkının yeni yılını kutlayarak, 2024 yılının umutların tazeleneceği, dayanışma ruhunun süreceği bir yıl olmasını diledi.

Göcek’te Bayram Yoğunluğu Başladı

Bayramın birinci gününde yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Göcek’te işletme sahibi olan Umut Bekar, FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Av. Zekican Balcı, “Asla umutsuz olmayacağız”

Türkiye, 28 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için yeniden sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın adayı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyların yüzde 52,16’ini Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oyların yüzde 47,84’sini aldı. 

Zafer Partisinden, Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

Dikmen Esnafların Sorunlarını Dinledi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her hafta kurulan Esenköy Mahallesi semt pazarını ziyaret ettiler. 

Milletvekili Adayı Dikmen’den Ziyaretler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Milletvekili Adayı Dikmen’den STK Ziyaretleri

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. 

Zafer Partisinden SED Medya’ya ziyaret 

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Zafer Partisi Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye ilçe yöneticileri SED Medya’ya ziyarette bulundu.

YENİ ADI “UMUT” OLDU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilçede konaklayan depremzede aileleri ziyaret etti.

TÜRK EĞİTİM VAKFI, AFETZEDE 1.000 YENİ ÖĞRENCİYE DAHA UMUT OLACAK

Türkiye’nin köklü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı, depremden etkilenen eğitim çağındaki gençler için tüm imkanlarını seferber ediyor. Deprem bölgesindeki 2.500’ten fazla bursiyerine ek barınma burs desteği için 3 milyon TL, burs için başvurmuş ancak kontenjan sınırlaması nedeniyle kabul alamamış ve afet bölgesinde olduğu tespit edilen 1.300 öğrenciye ise acil destek için yaklaşık 2 milyon TL yardımda bulunan TEV, bunların yanı sıra depremden etkilenen 1.000 yeni üniversite öğrencisine daha 4 aylık burs verecek.  

FETHİYESPOR, UMUT SÖNMEZ İLE ANLAŞTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Umut Sönmez'i transfer etti.

UMUT OĞUZ'UN KAHKAHA 'MIKNATIS'I BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Ekranların sevilen yüzü, dizi ve sinema oyuncusu Umut Oğuz, 'Mıknatıs' adlı tek kişilik gösterisiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

UMUT OĞUZ’DAN ’MIKNATIS’ FETHİYE’DE SAHNELENECEK

Umut Oğuz’un hayata dair ”bu gerçek mi?” diye sorgulatan gösterisi Mıknatıs, gülerken alt dudağınızı da ısırtacak bir stand up. Başkası anlatsa gülemeyeceğiniz kahkaha tufanına 17 Aralık cumartesi günü Fethiye de sahnelenecek.

KARAÇULHALILAR TRT MÜZİK’DE

Karaçulhalılar, Önür ve Umut Sülünoğlu sunumundaki Zamâne Türkü programında birbirinden eşsiz eserleri seslendirdi.

FETHİYELİ UMUT BÜYÜK PARA ÖDÜLÜYLE AYRILDI

Fethiyeli Umut Özarslan, ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasına katıldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sorduğu soruları başarılı bir şekilde yanıtlayan henüz 20 yaşında olan Özarslan, yarışmadan 100.000 TL para ödülü ile ayrıldı.

BAŞKAN DEMİR, “TOKİ ‘YAPARIM’ DER YAPMAZ. ALDATIR, İNSANLARIN UMUTLARINI YIKAR”

Cumhurbaşkanının ‘TOKİ 250 bin konut yapılacak’ söylemiyle gündeme gelen toplu konutlarla vatandaşın konut sorunu, TOKİ’yi de tartışılır hale getirdi. TOKİ’yi yapmadıklarını savunun CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “2019 yılında ‘100 bin konut yapıyor’ diyerek boy boy ilanlar veren açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı ve AKP o günden bu güne hiçbir konut yapmadı. TOKİ vatandaşa umut verip, umutlarını yıktı” şeklinde konuştu. 

ZAFER PARTİSİ'NDEN SURİYELİ ŞAHSIN SALDIRISINA MARUZ KALAN AİLEYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Ünal Yiğit, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri 25.05.2022 tarihinde Suriye uyruklu şahıs tarafından gerçekleştirilen eylemler sonucunda zarar gören vatandaş ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

“19 MAYIS ÖZGÜRLÜK UMUDUNUN İNANCA DÖNÜŞTÜĞÜ GÜNDÜR”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında 19 Mayıs’ın bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı gün olduğunu vurgulayan Başkan Gümüş, “Ata’mızın ‘Bütün Ümidim Gençliktedir’ sözü onun ileri vizyonunun, gençlere sevgisinin ve güveninin de göstergesidir” dedi.

“BU SENE UMUTLUYUZ”

Fethiye’de günlük tekne turu işletmeciliği yapan tur sahiplerinin, bayram tatilinden bekledikleri yoğunluk gerçekleşmedi. 2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar, üstüne gelen zamlardan dolayı da epey şikayetçiler.

ZAFER PARTİSİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve G.İ.K Üyesi Önder AKSOY partisinin Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Fethiye den katıldı. Yapılan bayramlaşma töreni sonrasında esnaf ziyaretleri yapan Aksoy esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı.

TEKNE TURU SEZONU AÇILDI

Fethiye’de günlük tekne turu işletmeciliği yapan tur sahipleri hazırlıklarını tamamladı. 2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar bu sene sezondan umutlular.

ZAFER PARTİSİ’NDE KONGRE HEYECANI

Genel Başkanlığı’nı Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi, Fethiye 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye tek aday olarak giren Av. Umut Hepdizdar Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı seçildi.

BAŞKAN OTGÖZ: “ÇANAKKALE DESTANI UMUT IŞIĞIMIZDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kahraman Mehmetçiğin dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek "Çanakkale Geçilmez!" denilerek yazdığı Çanakkale Destanı’nın 107'ncı yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tekneciler sezonu bekliyor

Fethiye’de günlük turlara çıkan tekneler sezona hazırlanıyor.2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar bu sene sezondan umutlular.

Atabey Akgün “Yeni hal yasasından umutluyuz”

Her hafta FRT TV’de canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz Programı’nın konuğu Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün oldu.

Fethiyespor’a takviye

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirve takibini sürdüren Fethiyespor, son olarak 2. Lig ekibi Çorum FK’ da forma giyen orta saha oyuncusu Umut Kaya ile anlaştı.