Ümit Özdağ Haberleri

Ümit Özdağ Haberleri

Özdağ Basın Mensuplarının Sorularını Cevaplandırdı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye programı kapsamında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Genel Başkan Özdağ, “Zafer Partisi’nin, Muğla’da ve Fethiye’de çıkardığı belediye başkan adayları; mevcut sorunları çözecek uzmanlığa sahip isimlerdir” dedi.

Genel Başkan Özdağ, 3’lü Masaya Konuk Oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 3’lü Masa programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ, “Muğla’da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla’da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Gençler İle Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Adayı Yiğit Oldu

Zafer Partisi Muğla İl Teşkilatının kurucu il başkanı ve geçtiğimiz dönem milletvekili 1. sıra adayı Ünal Yiğit’in, Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

Özdağ “Kemal Kılıçdaroğlu’nu Destekliyoruz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimin ikinci turunda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Ümit Özdağ Kararını Açıklıyor

Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Ümit Özdağ ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kameraların karşısına geçti.

Sinan Oğan Ve Ümit Özdağ Ters Düştü

Pazar günü seçimlerde yüzde 5'in üzerinde oy alarak tüm dikkatleri üzerine çeken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyeceği merak konusu olurken bomba bir iddia ortaya atıldı.

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ’DAN KİRA FİYATLARINA TEPKİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’de artan ev ve kira fiyatları ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

ZAFER PARTİSİ 1 YAŞINDA

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi 1 Yaşında. Zafer Partisi'nin 1. Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.

ZAFER PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI’NDA KONGRE HEYECANI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Muğla İl Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi hakkında açıklama yapıldı.

AYYILDIZ HAREKETİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI’NA KUTALMIŞ KARA ATANDI

Zafer Partisi Ayyıldız Hareketi Muğla İl Başkanlığı’na Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın oluru, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy ve Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Ahmet Burak Güleç'in tayini ile Kutalmış Kara getirildi.

MUĞLA'DA MANSUR YAVAŞ HEYECANI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı'nca yapılan açıklamada Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanlığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı göreve davet etmesi bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da büyük bir heyecan yarattığı belirtildi.

ZAFER PARTİSİ’NDE KONGRE HEYECANI

Genel Başkanlığı’nı Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi, Fethiye 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye tek aday olarak giren Av. Umut Hepdizdar Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı seçildi.

Ümit Özdağ partisinden istifa etti

İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifa etti. 

İYİ Parti, İl Başkanını Belirlemek için Temayül Yoklaması Yapıyor

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı, partisinin aldığı ihraç kararı mahkemece iptal edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ziyaret edeceğini açıklaması üzerine, Yönetim Kurulu'ndan istifa edenler olmuştu. İstifalar üzerine İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ'ın da yönetimi düşmüştü. Düşen İl Başkanlığında yeni il başkanının belirlenmesi için bugün temayül yoklaması yapılıyor.

Ümit Özdağ'dan Açıklama Geldi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'dan açıklama geldi.