Ümit Haberleri

Ümit Haberleri

Uysal’dan Yaz Sezonu Hakkında Açıklama

Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Başkanı Bülent Uysal, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte açılan yaz sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 2 milyonun üzerinde yabancı misafirin gelmesini beklediğini söyleyen Uysal, yaz sezonundan ümitli…

Özdağ Basın Mensuplarının Sorularını Cevaplandırdı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye programı kapsamında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Genel Başkan Özdağ, “Zafer Partisi’nin, Muğla’da ve Fethiye’de çıkardığı belediye başkan adayları; mevcut sorunları çözecek uzmanlığa sahip isimlerdir” dedi.

Genel Başkan Özdağ, 3’lü Masaya Konuk Oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 3’lü Masa programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ, “Muğla’da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla’da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Gençler İle Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Adayı Yiğit Oldu

Zafer Partisi Muğla İl Teşkilatının kurucu il başkanı ve geçtiğimiz dönem milletvekili 1. sıra adayı Ünal Yiğit’in, Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

Muğla Yeşilay’da Kan Değişimi

Yeşilay Muğla Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu 3 Şubat 2024 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’n de yapıldı. Divan başkanlığını Yeşilay Ege Bölgesi Koordinatörü Ümit Ülkü’nün yaptığı genel kurulda diğer divan üyeliklerine ise Ali Erbenlioğlu ve Rukiye Gül getirildi.

Aday Adayı Tilkici, Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara’da görüşmelerine devam ediyor.

Başkan Aras, 'Engelsiz bir yaşam ümit ediyoruz'

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünya Engelliler Günü’ne özel mesaj yayımladı

Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası Düzenlendi

Antalya Demre Ziraat Odası Başkanı tarafından Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası düzenlendi. Müsabakaya, Kubilay Alcu, Lamine Diarra, Ümit Karan, Ceyhun Fersoy gibi tanınmış isimler de katıldı.

Özdağ “Kemal Kılıçdaroğlu’nu Destekliyoruz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimin ikinci turunda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Ümit Özdağ Kararını Açıklıyor

Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Ümit Özdağ ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kameraların karşısına geçti.

Sinan Oğan Ve Ümit Özdağ Ters Düştü

Pazar günü seçimlerde yüzde 5'in üzerinde oy alarak tüm dikkatleri üzerine çeken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyeceği merak konusu olurken bomba bir iddia ortaya atıldı.

GENÇ ÜMİT YAŞAMINA SON VERDİ

Fethiye’de intihar girişiminde bulunan genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI’NDA YENİDEN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak'ın vekâleten atandığı duyurusunun ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine Yusuf İzzet Karaman'ın atandığı bildirildi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ÜMİT CAVULDAK ATANDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak’ın vekâleten atandığı öğrenildi.

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ’DAN KİRA FİYATLARINA TEPKİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’de artan ev ve kira fiyatları ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

ZAFER PARTİSİ 1 YAŞINDA

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi 1 Yaşında. Zafer Partisi'nin 1. Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.

Babadağ'da Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen konseri

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yaptığı 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı.

ZAFER PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI’NDA KONGRE HEYECANI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Muğla İl Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi hakkında açıklama yapıldı.

AYYILDIZ HAREKETİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI’NA KUTALMIŞ KARA ATANDI

Zafer Partisi Ayyıldız Hareketi Muğla İl Başkanlığı’na Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın oluru, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy ve Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Ahmet Burak Güleç'in tayini ile Kutalmış Kara getirildi.

MUĞLA'DA MANSUR YAVAŞ HEYECANI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı'nca yapılan açıklamada Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanlığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı göreve davet etmesi bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da büyük bir heyecan yarattığı belirtildi.

ZAFER PARTİSİ’NDE KONGRE HEYECANI

Genel Başkanlığı’nı Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi, Fethiye 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye tek aday olarak giren Av. Umut Hepdizdar Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı seçildi.

Fethiyespor'da yüzler gülüyor

Fethiyespor evinde Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u 1-0 mağlup etti. Serhan Yılmaz’ın 66. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyete ulaştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Yardımcı Teknik Direktör Cahit Paşa ve futbolcular karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundular.

Kaymakam Aksoy’un yeni yıl mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; zor geçen bir 2021 yılı sonunda ümitlerin tazelenmesine dikkat çekerek, “2022 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Marmarisli hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

Mhp’li Vekillerden Fethiye Ziyareti

MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Balkan Üçüncüsü Fethiye'den

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Hatice Sena Kayacan Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde gerçekleştirilen 21. Ümit Genç U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü oldu.

Ümitler 2.El Pazarı’nda

Fethiye Foça Mahallesi Çalış Mevkii’nde her hafta kurulan 2.el pazarında stant açan vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları ve işlerine yaramayan eşyaları satıp ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. Ayak Fethiye yarışı Pazar günü

Türkiye Akdeniz Offroad kupası 1. ayak yarışı Cumartesi (16 Ekim 2021) günü Beşkaza Meydanında start alacak. Türkiye Akdeniz Offroad kupası 1. ayak yarışı ile ilgili açıklamada bulunan Fethiye Orman Spor Kulübü Yarışma Genel Sekreteri Ümit Kasım, “Türkiye Akdeniz OFF Road kupasının 1. Ayağı cumartesi günü Beşkaza Meydanında start alacak. Burada araçların kontrolleri yapıldıktan sonra cumartesi günü Esenköy parkur alanımızda mini bir konserimiz olacak. Bu konuya ilgi duyan duymayan herkesi mutlaka bekliyoruz” dedi.

Yılın ahisi, Başkan Otgöz’ü ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 34. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında yılın ahisi seçilen Mustafa Yılmaz ile Yılın Kalfası seçilen Berat Özkaya, Yılın Çırağı seçilen Ümit Uçar ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı makamında ağırladı.

Yılmaz, “Fethiye şubesi olarak fesh kararı aldık”

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinden fesh kararı geldi. Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinin fesh kararı aldıklarını belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, “Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi olarak önümüzde ki günlerde olağan üstü genel kongre kurumuna gidip derneğimizi feshetme kararı aldık” dedi.