Toklu Haberleri

Toklu Haberleri

Mustafa Toklu, CHP’den İstifa Etti

Fethiyeli siyasetçi Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etti. CHP Fethiye Belediye Başkanı aday adayı olan Toklu, “Mevcut Belediye Başkanı Alim Karaca, belediye başkan adayı olarak atandı. Bu nedenle kendi ilkelerim açısından Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum” dedi.

“Hukuk Herkese Lazım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Toklu, “Koltuk için bu dünyaya gelmedim, bu halka benim hizmet borcum var. Şahsıma gelen aşırı talep dolayısıyla aday adayı olarak yola çıktım” dedi. 

Toklu, “halkın fikirlerine önem vereceğiz”

Fethiye’nin önde gelen siyasetçilerinden ve sevilen iş insanı Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Fethiye Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 

Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

Toklu, “Köktener benim için ata emaneti”

İş insanı Mustafa Toklu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Toklu, Köktener ile dostluklarının eskiye dayandığını belirterek “Köktener benim için ata emaneti” dedi.

Mustafa Toklu: “28 Mayıs bu ülkenin kurtuluşudur”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

UYSAL, “KİBİR YORGUNLUĞU İÇİNDELER”

28 Temmuz’da Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresinde konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dikkatleri üzerine çekti. Açlık sınırına da değinen Genel Başkan Uysal, “Bugün milyonlarca insanımız açlıkla imtihan edilir hale gelmiş. Biz insanlarımızın açlık sınırını biliyoruz ama bu gözü doymazların tokluk sınırını bilmiyoruz. İktidar olmadan önce bir lokma diyenler bugün şan şatafattan bahsediyorlar” şeklinde konuştu.

DP’ DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısı bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı. Bunun yanında Millet İttifakı’nın ortağı CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ katıldı.

UZM. DR. OĞUZHAN TOKLU POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Uzm. Dr. Oğuzhan Toklu Polikliniği, Akarca Mahallesi Nadir Nadi Caddesi No:11/A’da açıldı.

FGSK’den teşekkür ziyareti

Fethiye Gençlik Spor Kulübü ekibi takıma destekte bulunan Angel Homes İşletme Sahibi Abdullah Tokluk’u ziyaret ederek, plaket sundu.