Tip Haberleri

Tip Haberleri

Kökten’den Kızılay Şubesine Ziyaret

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Kızılay Şubesini ziyaret etti. Kökten, kan bağışında bulunarak, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Karaca, Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kökten, “Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Seydikemer’deki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

Başkan Akdenizli’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu 14 Mart tıp Bayramı öncesi Bünyesinde bulunan Sağlık çalışanları ile Keyf-i çadır’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Menteşe 3. Etap Yurt projesinin ihalesi yapılıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için MSKÜ Tıp Fakültesi üst bölümünde iki etabı tamamlanan kız ve erkek Turgutreis Öğrenci yurdunun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı.

Tip Proje Uygulamasına Bugüne Kadar 269 Başvuru Yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Tip Proje uygulamasına bugüne kadar 269 başvuru yapıldı. Tip proje uygulaması ile kırsalda yaşayan vatandaşlara ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlanırken, kaçak yapılaşmanın da önüne geçiliyor.

Dilber Aksoy Kocagöz aday adaylığını açıkladı

Fethiye’de Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Dilber Aksoy Kocagöz, siyasete atılarak Fethiye Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adalığını açıkladı.

Tıp Öğrencilerine Tiyatro Dersi

Menteşe Belediyesi, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin Tiyatro ve İyi Hekimlik Uygulamaları dersi projesine tiyatro eğitmeni ve danışmanlık desteği sağlayacak.

Seydikemer'de öğretmenler unutulmadı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

“Biz esnaflar olarak halka yardımcı olmaya çalışıyoruz"

Fethiye Salı Pazarı’nda peynir satışı yapan İbrahim Bey, peynire aslında zam geldiğini fakat vatandaşların yanında olduklarını belirtip zamları müşterilerine yansıtmadıklarını mikrofonlarımıza belirtti.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

"Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

Fethiye Müftülüğü'nden “Yardım Kermesi” açıldı

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yardım kermesi Hüseyin Yılmaz İmam-Hatip Ortaokulu karşısında açıldı.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

Fly Kıbrıs Hava Yolları’ndan Dalaman seferi

Fly Kıbrıs Havayolları, Air Anka'dan kiraladığı Airbus A330 tipi uçaklarla Ercan Havalimanı operasyonlarına başladı. Nisan 2023'te ilk uçuşunu yapan, Kuzey Kıbrıs merkezli tarifeli uçuşlar düzenleyen ve 2024 yılı içerisinde de uçuş noktalarına Dalaman’ı da ekleyeceği duyuruldu.

CHP Muğla’dan ‘Yabancı Askerlerin Türkiye’de Bulunması’ Açıklaması

“Yabancı silahlı kuvvetlerin Türkiye’de bulunması” tezkeresi 164 ret oyuna karşılık 357 kabul oyuyla TBMM’den geçti. 9’uncu kez kabul edilen tezkereye CHP, Yeşil Sol Parti ve TİP itiraz etti. CHP Muğla İl Başkanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı.

Fethiye’de Kendilerini Hakim Savcı Diye Tanıtarak 3 Milyonunu Dolandırdılar

Fethiye’de kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtıp, emekli öğretmenin 3 milyonunu alan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Zafer Partisi’nden SMA hastası Hüseyin Efe için destek

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından her Salı günü kurulan Salı pazarında SMA tip-2 hastası Hüseyin Efe için yardım standı açıldı.

Gençler Trafik Eğitim Parkı’nda Stres Atıyor

Fethiye’de yaşayan gençler, akşam saatlerinde stres atıp spor yapmak için Trafik Eğitim Parkı’nı tercih ediyor.

MSKÜ Tıp Fakültesi, 7. Dönem Mezunlarını Meslek Yaşamlarına Uğurladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesinde öğrenim gören 127 hekim adayı, düzenlenen törenle meslek yaşamlarına uğurladı.

Seydikemer’de Karne Sevinci Yaşandı  

Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin karne sevincine ortak oldu.

Vekil Otgöz öğrencilerle karne heyecanı yaşadı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfında öğrencilerin karne sevincine eşlik etti.

Nursel Özdemir Kurumlarından Örnek Çalışma

Fethiye’de eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları, ortopedik engelli çocukların tedavisi ve danışmanlığı hususunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci ile rutin çalışmalarını sürdürüyor. 

“İlk Orucum, İlk Hatıram” kompozisyonu tamamlandı

Fethiye Müftülüğünün düzenlediği Fethiye İlçe Müftülüğü bünyesindeki ihtiyaç odaklı Kur’an Kursu öğrencileri arasında “İlk Orucum, İlk Hatıram” konulu kompozisyon yarışması tertip edildi.

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü Kutlandı

“Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü” münasebetiyle Fethiye İlçe Müftülüğü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde program düzenledi.

Başkan Akdenizli’den Anneler Günü Çiçeği

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ile Belediyede çalışan anne ve anne adayı personele Anneler Günü dolayısıyla çiçek dağıtıp, Anneler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Adayı Demir, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” 

Fethiye Salı Pazarında esnafları ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, soğan ve patates satıp, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” diyerek, fiyatların yüksekliğine dikkat çekti.