Taziye Ziyareti Haberleri

Taziye Ziyareti Haberleri

Başkan Adayı Kökten’den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çamköy Mahallesi’nde düzenlenen mevlit programına katıldı. Daha sonra Karaçulha Mahallesi’nde taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Adayı Kökten’den Taziye Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çay ve Karaisaoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

FETHİYESPOR’DAN SAĞLIK MEMURUNUN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulundan oluşan ekip tarafından Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

FETHİYELİ SAĞLIK MEMURUNUN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Genel Başkanla taziyede bulundu

Koronavirüs tedavisi gördüğü Isparta Şehir Hastanesi'nde 19 Mayıs tarihinde vefat eden İyi Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek'in ailesine taziyede bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra Şimşek’in mezarını da ziyaret etti. Taziye ziyaretine İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İYİ Parti'den, Saatcı’ya taziye ziyareti

İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun beraberinde İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya taziye ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Gümüş’ten taziye ziyareti

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş beraberinde AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Değirmenci ve İlker Coşkun ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden Kore Gazisi Recep Saçlı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Karaca’dan Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a taziye ziyareti

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vefat eden eşi Süleyman Şah Gökcan'ın cenazesi toprağa verilmişti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ı taziye evinde ziyaret ederek, baş sağlığı diledi.

Bakan Soylu Milletvekili Gökcan'a taziye ziyareti

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın eşi Süleyman Şah Gökcan koronavirüs tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Milletvekili Gökcan'a taziye ziyareti için Muğla'ya geldi.

Orhan Çakır'ın Ailesine Taziye Ziyareti

FERDİ YAVUZ- Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Orhan Çakır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar Alim Karaca’ya Taziye Ziyaretinde Bulundu

Fethiye’nin 41 mahalle muhtarı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya taziye ziyaretinde bulundu.