Tazelenme Haberleri

Tazelenme Haberleri

Fethiye 3.Yaş Üniversitesi Kayıtlarına Son 1 Gün!

Fethiye’de daha önceleri Tazelenme Üniversitesi olarak bilinen ve artık 3. Yaş Üniversitesi olarak devam eden eğitimler için kayıt süresine son 1 gün kaldı.

Kalp Günü Etkinliği Düzenlendi

Muğla Yücelen Hastanesi “Kalp Merkezi” doktorları kalp hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla hastanenin konferans salonunda “ Muğla Tazelenme Üniversitesi Öğrencileriyle ” bir araya geldi.

İlk Mezunlara Belgeleri Törenle Takdim Edildi

Fethiye Tazelenme Üniversitesi, 4 yıl boyunca sürdürdüğü eğitimini tamamladı.

FETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ’NDE EĞİTİME DEVAM

Fethiye Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, sanat ve kültür programları çerçevesinde alanında uzman konuklarından bilgi ve eğitim almaya devam ediyor

FETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM PROGRAMINA BAŞLADI

Fethiye Tazelenme Üniversitesi 4 yıllık eğitim programının 8. dönemine yüz yüze ve online olarak başladı.

FETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ’NDEN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

Fethiye Tazelenme Üniversitesi, Yaşat Yaşlı Arkadaşımla Topluluğu ve Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) işbirliği ile yaş almış insanlarla birlikte Hıdırellez etkinliği düzenlendi.

KÖY ENSTİTÜLERİ SAYGI VE ÖZLEMLE ANILDI

‘Kuruluşunun 82. Yılında Eğitim Onurumuz Köy Enstitüleri’ panel ve dinletisi Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Tazelenme Üniversitesi, Muğla Sanatseverler Derneği, 29 Ekim Kadınları Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğinde Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlendi.

Kaymakam Aksoy’un yeni yıl mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; zor geçen bir 2021 yılı sonunda ümitlerin tazelenmesine dikkat çekerek, “2022 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Marmarisli hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

Tazelenme Üniversitesi Şair Ve Yazarları Okurları İle Buluştu

Fethiye Tazelenme Üniversitesi yazar ve şairleri Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde okurları ile buluştu. Tazelenme üniversitesi öğrencilerinin ve vatandaşların katıldığı programda Dünya Yaşlılar günü kutlaması da yapıldı.

Akademik açılışla eğitime başladılar 

Fethiye Tazelenme Üniversitesi ikinci yarıyıl dönemi uzaktan eğitimine yaptığı akademik açılışla başladı.

Sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyorlar 

Geçtiğimiz yıllarda kurulan Fethiye Tazelenme Üniversitesi, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyorlar. 

Tazelenme Üniversitesi öğrencileri yarıyıl tatilinde

Kovid-19 salgını sürecinde eğitimlerine uzaktan devam eden Tazelenme Üniversitesi Fethiye Kampüsü öğrencileri yarıyıl tatiline başladı.

Muğla Tazelenme Üniversitesi'nde Derslere Ara Verildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de ilk Coronavirüs vakasını açıklamasının ardından Muğla Tazelenme Üniversitesi'nde derslere tedbir amaçlı iki hafta ara verildi. Ayrıca bu sürenin uzatabileceği belirtildi.

Tazelenme Üniversitesinde İlk Dersi Kaymakam Caner Yıldız Verdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde 2017 yılından bu yana faaliyet gösteren Tazelenme Üniversitesi'nin, Saburhane Sınıfı bahar dönemi dersleri başladı.

Her Dersten Ayrı Bir Zevk Alıyorlar

Muğla Tazelenme Üniversitesi Milas Kampüsünün 65 yaş üzeri öğrencileri, birinci dönemlerini, Milas Meslek Yüksek Okulu'nda değerlendirdi.