Tahir Başaran Haberleri

Tahir Başaran Haberleri

MÜDÜR BAŞARAN, YAĞIŞLARDAN DOLAYI SU BİRİKEN YERLER HAKKINDA KONUŞTU

Yağışlardan dolayı su biriken yerlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran tarafından açıklama yapıldı.

ATATÜRK CADDESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde ADM Elektrik Dağıtım AŞ., MUSKİ, Telekom ve Vodafone kurumlarının Atatürk Caddesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmaları tamamlandı. Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökümü yapımı başlandı. Atatürk Caddesi’nde süren sıcak asfalt çalışması salı gününe ( 05 Temmuz 2022) kadar tamamlanacak.

İNÖNÜ BULVARI’NDA AĞAÇLAR TAŞINIYOR

İnönü Bulvarı’nda kaldırım yenileme çalışmalarının daha uzun ömürlü olabilmesi adına saçak köklü ağaçların söküm çalışmaları başladı. Sökülen ağaçlar Babataşı Mahallesi 730 Sokak’tan başlayarak belediyenin daha önce belirlemiş olduğu yerlere dikilecek.

Fethiye ve Seydikemer taşıma kooperatiflerinin sorunları FTSO’da ele alındı

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın talebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Fethiye ve Seydikemer taşıma kooperatiflerinin sorunları ele alındı. Taşımacılık sektörü temsilcileri, sürekli artan akaryakıt ve bakım maliyetlerine karşın, taşıma tarifelerindeki zamların yetersiz kaldığı belirterek teker döndüremez hale geldiklerinden yakındı. Toplantıya katılan Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran ise Fethiye’de devam eden altyapı ve yol yapım çalışmalarında gelinen son noktaya dair bilgileri ve bitirmeyi planladıkları tarihleri katılımcılarla paylaştı.

Baha Şıkman Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi, Baha Şıkman Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapı çalışmalarına başlandı. 

Alt yapı çalışmalarında yol kazıları başladı

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, Telekom, Vodafone ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. işbirliğinde sürdürülen alt ve üstyapı çalışmaları Baha Şıkman Caddesi ile devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan alt yapı çalışmalarında yol kazıları başladı.