Sürdürüyor Haberleri

Sürdürüyor Haberleri

AKUT Fethiye Ekibi'nden Antalya’daki teleferik kazasına destek

AKUT Fethiye ekibi Antalya’daki teleferik kazasında çalışmalarını sürdürüyor. 10 kişilik bir ekiple kurtarma çalışmalarına destek veren Fethiye ekibi, kabinlerde mahsur kalanların tahliye edilmesine destek oluyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı'na Hazır

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi il genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını ve denetimlerini sürdürüyor.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Kökten esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Gizli, “Mahallemizin Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz”

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesine daha iyi hizmet etmek için aday olan Muhtar Adayı Hasan Gizli, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Gizli, “Mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Başkan Adayı Kökten, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Fethiyespor’da Tek Hedef Uşak’tan Alınacak 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kökten, “Amacımız Sorunları Çözüme Kavuşturmak”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Karaca Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Karaca, projelerini anlattı.

Başkan Adayı Yiğit Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’da ziyaretlerde bulundu.

Karaçulha Muhtar Adayı Hasan Gizli Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiye Karaçulha Mahallesine hizmet noktasında elini taşın altına koyan Muhtar Adayı Hasan Gizli, çalışmalarını sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemiz için büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Kökten seçim çalışmalarına son hız devam ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. 

Yeni Sanayi Sitesi Projesi Olumlu Karşılandı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Kökten, “Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık” dedi.

Aday Kökten, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Kökten Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Kökten, sorunları dinliyor.

Kökten’den Hizmet Binası Ve Katlı Otopark Projesi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bir taraftan mahalle ziyaretleri ile sorunları tespit ederken; diğer yandan ekibi ile birlikte Fethiye’ye yeni kazandırılacak projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor ve tek tek not alıyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kökten maratona kaldığı yerden devam ediyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Başkan Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyarette bulundular.

Başkan Adayı Saatcı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Kökten Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerini ziyaret etti.

Fethiyespor Evinde Iğdır FK ile Karşılaşacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 23. Hafta karşılaşmasında evinde Iğdır FK’yı konuk edecek. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Vatan Partisi Başkan Adayı Selçuk Selvi

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, partiler adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığı için Selçuk Selvi’nin ismi açıklandı. 

Aday Adayı Tilkici, Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara’da görüşmelerine devam ediyor.

Kulaç, 'Fethiye'miz İçin İnşallah Hayırlısı Olsun'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak'ta yapılacak

Yatağan Belediyesi 22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak 2024 Pazar günü Yatağan-Aydın karayolundaki Orman Kavşak Deposu sahasında yapılacak. Yörük kültür ve geleneklerinin gelecek kuşaklara aktarmak için Yörük kültürünün önemli parçaları olan deve ve boğa güreşlerini geleneksel olarak düzenleyen Yatağan Belediyesi, geleneğini bu yıl da sürdürüyor.

Aday Adayı Demirel çalışmalarını sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’na ziyarette bulundu.

Fethiyespor Etimesgut’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

Aday Adayı Yücelden ilçe başkanına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Aday Adayı Çaylı, çalışmalarını sürdürüyor

Fethiye’de 2 dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.