Sorunları Haberleri

Sorunları Haberleri

Kökten’den Esnaf Ziyaretleri

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Özdemir Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Kökten, Kayaköy’de Coşkuyla Karşılandı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, mahalle buluşmaları kapsamında Kayaköy halkı ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Burada yaşadığım için Kayaköy’ün sorunlarını biliyorum” dedi.

Kökten, Sorunları Dinlemeye Devam Ediyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti.

Gizli, “Mahallemizin Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz”

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesine daha iyi hizmet etmek için aday olan Muhtar Adayı Hasan Gizli, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Gizli, “Mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Kökten "Esenköy'ün Sorunarı Hala Çözülmedi"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in Esenköy halk buluşmasına yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar salona sığmadığı gecede beş yıldan buyana hizmet alamadıklarından yakındılar. 2019 yılında Esenköy'de seçim çalışmasına katıldığını ve o zaman var olan sorunların devam ettiğini belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten “2024 yılında Fethiye'de ve Esenköy'de böyle sorunlar yaşadığımız için üzülüyor ve utanıyorum. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım” diye konuştu.

Kökten, Çarşı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kökten, Sorunların Çözümüne Aracı Oluyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, henüz göreve seçilmediği halde sorunların çözümüne aracı oluyor.

Kökten, Tersane Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, tersane esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Tekne imalatı ile bu bölgenin ekonomiye katkı sağladığını belirten Kökten, yeni tersane projesinin de ilgiyle karşılandığını söyledi.

Kökten, “Amacımız Sorunları Çözüme Kavuşturmak”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kökten Esnafların Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yiğit, Sürekli Halkın Arasında

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimler öncesinde sürekli halkın arasında bulunarak hem sorunları dinliyor hem projelerini anlatıyor.

Karaca, Zihinsel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Önümüzdeki dönemde engellilere yönelik projelerin yaygınlaştırılacağını belirten Karaca, dernek yöneticileri ve üyelerinin sorunlarını dinledi.

Kökten çocuklara top hediye etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gezilerine devam ediyor. Mahalleleri dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

Kökten, “harekete geçme zamanı geldi”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya İnşaat çalışanları ile toplantıda bir araya geldi. İşletme personelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, “Seçimlerde kendi adıma değil Fethiye’nin geleceği için destek istiyorum” dedi.

Semt Pazarlarının Üzerini Kapatma Sözü Verdiler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

Behçet Saatcı Mahalle Ziyaretlerini Yeşilüzümlü, Kızılbel Ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.

Sağlık Turizmi Potansiyelinin Arttırılması Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yoğun katılımla gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda sağlık turizminin gelişimine yönelik atılacak adımlar ile sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yurt dışından ulaşım ve kış aylarında konaklama sorunlarının ön plana çıktığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek Fethiye’nin ve bölgenin sağlık turizmindeki potansiyelini çok daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.     

"Ekibim ile Fethiye'nin sorunlarını çözmek için yola çıktık"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisini ziyaret etti.  Kaya burada yaptığı açıklamada "Fethiye bu sefer hizmet belediyeciliğini tercih edecektir" diye konuştu. 

Merhume Bölükbaşı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Karaca Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında minibüs kooperatiflerindeydi. Yenievler-Çalıca ve Günlükbaşı Minibüs Kooperatiflerini ziyaret eden Karaca, kooperatif üyelerinin sorunlarını dinledi.

Özdağ Basın Mensuplarının Sorularını Cevaplandırdı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye programı kapsamında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Genel Başkan Özdağ, “Zafer Partisi’nin, Muğla’da ve Fethiye’de çıkardığı belediye başkan adayları; mevcut sorunları çözecek uzmanlığa sahip isimlerdir” dedi.

Kökten, “Sorunları İktidar Gücüyle Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Kökten'den bir dizi esnaf ziyareti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ediyor. 

Aday Kökten, “Bütüncül İmar Projemiz İçin Startımızı Verdik” 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında mahalle başkanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan Başkan Adayı Kökten, seçildiği takdirde 41 mahalleye de eşit hizmet götüreceğinin sözünü verdi. 

Kökten, Tarım Ve Üretimin Önemine Vurgu Yaptı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan üretici pazarını ziyaret etti. Tarımın ve üretimin önemine değinen Başkan Adayı semt pazarlarının üzerinin kapatılacağını belirtti.

Kökten Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Kökten, sorunları dinliyor.

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Kökten, “Her Mahallemizde İmar Sorunu Var”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Kayaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, mahalle sakinlerinden bölgenin sorunları hakkında bilgiler aldı.