Sevindirdi Haberleri

Sevindirdi Haberleri

Hayırsever Yalçın, Gazi Ortaokulu’na Bilgisayar Laboratuvarı kazandırdı.

Hayırsever Mehmet Yalçın, vefat eden oğlu Süleyman Yalçın adına Gazi Ortaokulu’na bir Bilgisayar Laboratuvarı kazandırdı.

YANAN ARAÇTA CAN KAYBININ OLMAMASI SEVİNDİRDİ

Muğla’nın Yatağan İlçesinde seyir halindeki araçta meydana gelen yangında can kaybının olmaması sevindirdi.

YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI

20 Temmuz’da açıklanması beklenen YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanması ile sınava girenler heyecan ile sınav sonuçlarına bakmaya başladı. Sonuçlar kimilerini sevindirdi kimilerini ise üzdü.

Seydikemerli Arıcılara Arı Keki ve Arı Yemi Bağışlandı

Seydikemer’de yazın meydana gelen orman yangınlarında zarar gören arıcılara, arı keki ve arı yemi dağıtıldı. Seydikemer Belediyesi’nin de araçları ve personeliyle destek olduğu arı keki ve arı yemi dağıtımı Seydikemerli üreticileri sevindirdi.

Engelli Çocukları Sevindirdiler

BY Çınar A.Ş sahibi Meryem ve Hasan Çiçek çifti ve Murat Öner engelliler için sandalye bağışında bulundu. Hayırseverler tarafından bağışlanan sandalyeler Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’nde düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Fethiye Tahini’nde markalaşma adımları üreticileri sevindirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) girişimleriyle Fethiye Tahini’nin, Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan coğrafi işaret tescil belgesi alması, susam ve tahin üreticilerini sevindirdi. İri taneli, yağ oranı yüksek yerli susamdan üretilen Fethiye Tahini’nin tadı ve kokusuyla diğerlerinden ayrıldığını vurgulayan üreticiler, atılan markalaşma adımlarının tanıtım ve pazarlama açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Devletimiz ihtiyaç sahiplerini unutmadı 

17 günlük kısıtlamada devletimizin şefkat eli Fethiye’de de ihtiyaç sahiplerine Ramazan bayramı öncesi ulaştı. Fethiye’de bir araya gelen kurumlar yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. 

Aşılama sürecinin başlaması herkesi sevindirdi

Nursel Özdemir Kurumlarında özel eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verilmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde eğitimlere ara vermeden devam eden özel eğitim gereksinimli öğrenciler, kurumun üst düzey aldığı pandemi önlemlerine harfiyen uyuyor. Sağlık bakanlığının aşılama sürecinde öncelik verdiği rehabilitasyon merkezinde aşılama süreci başlaması herkesi sevindirdi.  

Karayiğit “Aidatlar, bir ekmek parası kadar arttı”

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan kuraklık ve az yağışlar, üreticiyi de olumsuz etkilemişti. Çiftçinin tarlasına ekip diktiği ürünlerin verimiyle doğru orantılı olan yağışların ülkemizde son günlerde artışa geçmesi, yetersiz de olsa üreticileri sevindirdi. Fethiye Ziraat Odası’nda meclis toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Kenan Karayiğit, yağmurların üretici için yetersiz olduğunu vurgulayarak, toplantı gündeminde konuşulacak konulara da değindi. Karayiğit “12 dönüme kadar olan araziler için, 2020 yılındaki senelik aidatlarımız 48 TL iken 2021 yılında 51 TL olarak tespit edildi” diye konuştu.

Toptancı halinde son durum ne?

Domateste en büyük pazarlardan biri olan Rusya’nın Türkiye’den domates ihracat kotasını 200 bin tondan 250 bin tona yükseltmesi Fethiyeli üretici ve ihracatçıları sevindirdi.

LH Fethiye Belediyespor: “Mücadeleden memnunuz”

ING Basketbol Süper Ligi'nin 12. hafta mücadelesinde, ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekom, Ankara'da, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u 87-75 mağlup etti. Karşılaşmayı Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş ile birlikte izleyen 2. Başkan Miraç Efe Doğan maçla ilgili olarak, “Türk Telekom maçını kaybetmiş olmaktan dolayı tabii ki üzgünüz ama bu hafta oyuncularımızın gösterdiği reaksiyon bizi sevindirdi” dedi.

Marmaris'in Kapıları Almanlara Sonuna Kadar Açık

Almanya'nın aralarında Muğla'nın da bulunduğu 4 il için seyahat yasağını kaldırması, Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'te turizmcileri sevindirdi.

Datça Emniyeti Çocukları Sevindirdi

Muğla’nın Datça ilçesinde, polis ve bekçiler tarafından kısıtlama nedeniyle sokağa çıkamayan çocuklar hediye boyama kitaplarıyla sevindirildi.

Ortaca Belediyesi Çocukları Sevindirdi

Ortaca Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisindeki parklarda bulunan kırılan ve bozulan çocuk oyun aletleri, belediyeye bağlı ekipler tarafından bakımları yapılarak, yenilendi.