Sevenleri Haberleri

Sevenleri Haberleri

Başkan Akdenizli’den Ramazan Bayramı Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Faik Torunoğulları Hatrına Mevlid Okutuldu

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Motive MSKÜ’de sevenleriyle buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği 'Sığla Fest' etkinlikleri kapsamında sevilen rap sanatçısı Motive sahne aldı.

'Manuş Baba' sevenleri ile buluşuyor

Yeşilüzümlü Muhtarlığı tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 'nın Yüzüncü Yılı etkinlikleri kapsamında 'Manuş Baba' konseri düzenlenecek.

Fethiye'de Athena'dan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi, ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Athena’ konseri düzenledi. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren ‘Athena’ grubu, sevenlerinden tam not aldı.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiyespor camiasında da büyük bir yeri ve saygınlığı olan büyük kaptan Yurdanur Uysal, sevenleri tarafından Fethiye Merkez Camii’nde dualar eşliğinde son yolcuğuna uğurlandı.

Gökhan Tepe Barbunn'da sevenleriyle buluştu

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında sevilen sanatçı Gökhan Tepe sevenleriyle buluştu.

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

 ‘Semicenk’ İçin Geri Sayım Başladı

Fethiye'de Telmessos Antik Tiyatro'sunda konserler devam ediyor. Türkiye'nin sevilen müzik sanatçısı Semicenk, 3 Ağustos’ta Fethiye'de sevenlerine konser verecek.

Kızılkaya Ailesinin Acı Günü

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 

Lvbel C5 Revolution’u salladı

Özgün tarzı ve müziğiyle hızla yükselen Türkçe rap ekolünün yetenekli ismi Lvbel C5, Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Revolution Night Club sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Revolution’da LVBEL C5 Sahne Alacak

Türk rap müziğinin sevilen ismi LVBEL C5, Ölüdeniz Hisarönü’ndeki Revolution Night Club’ta sevenleri ile buluşacak.

Fethiye’de Sagopa Kajmer Rüzgarı Esecek

Fethiye’de Telmessos Antik Tiyatro’sunda konserler devam ediyor. Türkiye’nin sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer, 12 Temmuz’da Fethiye’de sevenlerine konser verecek.

DKTT “Ormanlarımıza Sahip Çıkalım”

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Seksendört Fethiye’de Rüzgâr Estirdi

2005'te yayımladıkları "Ölürüm Hasretinle" ile Türk Rock müziğine damgasını vuran grup "Seksendört", Telmessos Antik Tiyatro'da konser vererek sevenleri ile buluştu.

Barbunn’da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Cem Belevi, Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu

Sevilen sanatçı Cem Belevi, 24 Haziran Cumartesi günü Fethiye'nin gözde mekânlarından biri olan Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu.

Ramazan Çelik Sevenleriyle Buluştu

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde sevilen sanatçı Ramazan Çelik sahne aldı. Ramazan Çelik’in sahnesi renkli anlara sahne oldu.

Kalben, Sevenleriyle Buluştu

Sevilen sanatçı Kalben, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek sevenleri ile buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, renkli anlara sahne oldu.

DJ Mahmut Orhan, Fethiye’ye Geliyor

Dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan, 18 Haziran Pazar günü Leb-i Derya Aksazlar Plajı’nda sevenleri ile buluşacak.

Başyazar Mehmet Barlas hayatını kaybetti

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Şişli'deki bir hastanede hayatını kaybetti. Barlas'ın vefatı sevenlerini ve medya camiasını yasa boğdu.

“İkbal Hala” sevenleriyle buluştu

Fethiye’nin bilinen yazarlarından Işık Taban’ın son eseri “İkbal Hala” sevenleriyle buluştu. 

SEKİ’DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SEKİ YAYLASINI COŞTURDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

OTGÖZ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Geçirdiği beyin kanaması sonucu Gazi Üniversitesi Beyin Cerrahisi’nde ameliyat olan FETAB Başkanı Osman Otgöz sevenlerini korkuttu.

ZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Haluk Levent konserine yoğun katılım oldu. Haluk Levent konserini Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Haluk Levent sevenleri ile birlikte izledi.

AFARA UĞUR ARSLAN 1200 METREDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.

KUMBURNU’NDA CİNGAR RÜZGÂRI ESTİ

Fethiye Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kumburnu Plajı’nda Cingar adlı müzik grubu sevenleri ile buluştu.

BÖLGENİN EN BÜYÜK FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl 12'incisi düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali vatandaşın yoğun ilgisiyle başladı. Bölgenin en büyük festivallerinden birisi olan festivalde yarın Edip Akbayram sevenleri ile buluşarak konser verecek.