Selin Haberleri

Selin Haberleri

Yürüyün Kızlar "Fethiye Gerçek Belediyecilik” İle Buluşacak

Fethiye'yi “Gerçek Belediyecilik” ile buluşturacaklarını belirten Ak Kadınlar Karaculha'da saha çalışması yaptı.

"100 Yılın Yangını" Belgeselinin Galası Yapıldı

-Gazeteci Kenan Gürbüz’ün yönetmenliğini yaptığı 100 Yılın Yangını Belgeselinin Galası yapıldı.

“Ormanın Sırrı: Karakulak” Belgeseline Uluslararası Ödül

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) araştırmacılarından Dr. Öğr. Üyesi Yasin İlemin’in danışmanlığını yaptığı “Ormanın Sırrı: Karakulak” belgeseli Almanya'da düzenlenecek olan Green Screen Uluslararası Yaban Hayatı Filmleri Festivali’nde “Resmi Seçimler” arasına girdi. Festival, 6-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek.

SELİN KÖKTENER’E SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’in eşi Selin Köktener’e sürpriz doğum günü programı düzenlendi. Düzenlenen programda Selin Köktener’in mutluluğu yüzünden okundu.

SEYDİKEMER’DE EV YANGINI, EVİN ÜST KATI VE ÇATISI YANDI

Seydikemer’de bir ada parselinde bulunan ev de yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

AKARYAKIT İNDİRİMİ OLACAK MI?

Brent Petrolün ve Amerikan tipi ham petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. Vatandaşlar Dünya’da petrol fiyatları yükselince anında zam yapılan akaryakıt fiyatlarının petrol fiyatları düştüğünde de indirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

Kaya, mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi

Milli Eğitim İlçe Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürü Erdinç Kaya 2021-1. dönem Açık Öğretim Lisesi’nden mezun olan öğrencilere diplomalarını ve hediyelerini verdi.

Girne Koleji Cumhuriyet balosunda bir araya geldi

Girne Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yılını coşku ile kutlamak için bir aradaydı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan balo günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Girne Koleji öğrencilerinden Sude Naz Yıldız’ın konuşması, Cumhuriyet Belgeselinin izlenmesi, piyano dinletisi, okul korosu, drama ve zeybek gösterisinin yapılması ile son buldu.

Fethiye Aktüel Magazin Dergisinin Konuğu Ciğerci Mahir

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi'nin 65. sayısında ayın konuğu 1984 yılından bu yana bu sektörde kalitesi ve lezzeti ile adından söz ettiren Ciğerci Mahir Usta… SED Medya Program Koordinatörü Selin Köktener ile birlikte Fethiye Devlet Hastanesi Acil giriş yolunda bulunan Ciğerci Mahir’de keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Ciğerci Mahir Usta, 'Fethiye Aktüel Magazin Dergisi bu bölgenin en etkili dergilerinden. Okuyucularının iyi takip ettiği, bilgilendiren ve eğlendiren özel bir dergi” ifadelerine yer verdi.

Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden Türkiye birinciliği

Sakarya ev sahipliğinde, 12-20 Haziran tarihlerinde düzenlenen Adapazarı’nın Kurtuluşunun 100. Yılı Eskrim Türkiye Şampiyonası; dokuz gün süren heyecan dolu mücadelenin ardından son buldu. Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden U-12 Kızlar Flöre kategorisinde Selin Yağar üçüncü olurken, Melek Pamuk beşinci oldu. U-12 Erkekler Flöre klasmanında ise Fethiye Eskrim Spor Kulübü’nden Melik Ata Boz birincilik kürsüsüne çıkarken; Demir Eşençayı da üçüncülüğü elde etti.

Haziran ayı konuğu Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi'nin 64. sayısında ayın konuğu Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır. SED Medya Program Koordinatörü Selin Köktener ile birlikte Seydikemer Cennet Deresi Restoran’da keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Harun Sağır, “Fethiye Aktüel Magazin Dergisi bu bölgenin en etkili ve süreli yayın gösteren dergilerinden birisi. Okuyucularının iyi takip ettiği, en azından gündemi takip edebildiği belki de Muğla’da tek diyebileceğimiz bir dergi” ifadelerine yer verdi.

Saatcı ve eşi taburcu oldu

Geçtiğimiz hafta içinde Covid 19 testi pozitif çıkan ve ardından ateşi yükselince eşi Nesrin Saatcı ile birlikte Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşiyle birlikte taburcu oldu. 

Konakçı aile ve sosyal yaşantısını anlattı 

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi’nin 63. sayısında ayın konuğu Turizmci Sarper Konakçı… SED Medya Program Koordinatörü Selin Köktener ile birlikte Barbun Restoran’da keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Sarper Konakçı, “Çok keyifli bir söyleşi oldu. SED Medya olarak Fethiye’nin önde gelen hatta en güçlü medya kuruluşusunuz. Sizler sayesinde kendimizi Fethiye’ye daha iyi tanıtma imkanı buluyoruz” diye konuştu.  

Milas OSB'de Tapular 25 Ocak Pazartesi Günü Dağıtılacak

Yapımına 1996 yılında Milas Ticaret Odasının girişimiyle başlanan Milas Organize Sanayi Bölgesinde oluşturulan 54 sanayi parselinin tapuları, 25 Ocak Pazartesi günü saat 16.00'da noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle hak sahiplerine dağıtılacak. Kura çekimi, belediye düğün salonunda, noter huzurunda yapılacak. 

Yeni yaşını SED Medya’da kutladı

SED Medya bünyesinde bulunan FRT Televizyonu’nda “Orta Şekerli” programının sunuculuğunu yapan Selin Köktener, yeni yaşını çalışma arkadaşları ile birlikte kutladı.

Milas Geceyi Meydan'da Geçirdi

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla Milas’ta Atatürk Anıtı önünde anma programı düzenlendi. 15 Temmuz belgeselinin izlenilmesi ile başlayan törende şehitler için dualar edildi. Program gece yarısı sela okunması ile son buldu.

‘Aynı Evin Çocukları’ Belgeseline İzleyiciden Tam Not

Menteşe Belediyesi, Muğla Sanatseverler Deneği (MUSANDER) ve Cumhuriyet Kadınları Muğla Şubesi ortaklığında düzenlenen ve Yönetmenliğini Hasan Özgen ve Kurtuluş Özgen’in yaptığı ‘Aynı Evin Çocukları’ isimli belgesel filmin gösterimi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı.