Sed Haberleri

Sed Haberleri

Muğla Ve İlçelerindeki “Video Sahtekarlığı” Tepki Çekiyor

Muğla’daki bazı internet siteleri ve sosyal medya profillerinin, takipçi ve etkileşim kazanmak için sosyal medyada Muğla yada ilçe isimlerini kullanarak paylaştıkları bazı videoların, Muğla yada ilçelerinde çekilmediği ortaya çıktı. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, bu tutumun Muğla basınının güvenilirliğine zarar verdiğini belirterek kınama yayınladı.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

Akdenizli’den SED Medya’ya Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli, SED Medya’ya ziyarette bulundu. 

Cep Telefonu Bataryası Bomba Gibi Patladı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Aday Kulaç’tan SED Medya’ya Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, “Fethiye’nin devası olacağız” dedi.

Havza Kölemen Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrahim Kölemen'in annesi Sıdıka Kölemen'in kayınvalidesi Havza Kölemen (78) son yolculuğuna uğurlandı.

İYİ Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Ünal’dan SED Medya’ya ziyaret

İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Ünal, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

İş İnsanı Kurt, SED Medya’yı Ziyaret Etti

Metro Turizm Muğla bölgesi işletmecisi Cenk Kurt, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise açıklamada bulunan Kurt, “Gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Aday Sağır, “Basın çalışanlarının gününü kutluyorum”

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle SED Medya’yı ziyaret etti.

SED Medya 4 Ödüle layık görüldü

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu. Menteşe Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, 11 kategoride 45 gazeteciye ödül verildi.

Köktener’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, 4 Ocak 1961'de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan '212 sayılı kanun' adlı düzenlemenin Resmî gazetede yayınlanışı sonrası her yıl 10 Ocak günü kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aday adayı Demir, “Çalışacağız ve başaracağız!"

Muğla'da Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3 dönem Milletvekilliği yapan ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nurettin Demir, SED Medya’yı ziyaret etti.

Aday Adayı Yiğit, 'Fethiye İl Olması Gereken 19 İlçeden Birisi'

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

Alcu, gençlere verdiği önemden bahsetti

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, gençlere verdiği önemden bahsederek, “Çocuklar spordan uzak kalmasın. Spor disiplin demektir, disiplin ise başarı…” diyerek açıklamalarda bulundu.

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

EGF’den Başkan Karaca’ya anlamlı ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

FRT TV’nin sosyal medya hesabı kurtarıldı

Yaklaşık 1 aydan bu yana siber saldırı altındaki SED Medya bünyesinde bulunan Fethiye'nin tek televizyonu FRT TV'nin Facebook sosyal medya hesabı yapılan çalışmalar sonucunda yeniden kullanımda.

Kaymakam Ertaş’tan SED Medya Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti.

Önder, “Savaşa başka ülkeler dâhil olduğu durumda döviz yükselmesi yaşanabilir”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

Sessiz sedasız finale koştular…

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

Bodrum depremi Milas’ta da hissedildi

Muğla depremle sarsıldı. Muğla'nın Milas ilçesi başta olmak üzere diğer ilçelerden de hissedilen sarsıntının merkez üssü On iki Adalar olarak kayıtlara geçti.

Toklu, “Köktener benim için ata emaneti”

İş insanı Mustafa Toklu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Toklu, Köktener ile dostluklarının eskiye dayandığını belirterek “Köktener benim için ata emaneti” dedi.

Myra Yapı İnşaat sahibi Ahmet Yasin Çolak, Başkan Köktener’i ziyaret etti

Fethiye’de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette inşaat sektörüne yönelik değerlendirmeler yapıldı. 

Kökten, “Fethiye’de gurbetçi yoğunluğu var”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kökteneri ziyaret etti.

Güler, “ Belediye Meclis Üyeliğine Adayım”

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyarette bulundu.

Çoban, “Fethiye’de aktif siyasetin içerisinde olacağım”

Geçmiş dönem İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Çoban, ilçe başkanlığı istifa sürecinden bahsederek yerel seçimler hakkında değerlendirmede bulundu.

Dündar’dan SED Medya’ya Ziyaret

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla İl Başkanı Salih Dündar, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Olacak O Kadar’ın Yıldızı Tatil İçin Fethiye’yi Seçti 

 “Olacak O Kadar”da canlandırdığı sayısız karakterle hafızalara kazınan usta tiyatrocu Ahmet Çevik tatil için Fethiye’yi tercih etti. Tatilini fethiye’de  sonlandıran çevik SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Beşkaza Dayanışma Platformu Başkanı Karakuş’dan SED Medya’ya ziyaret

Muğla'da kurulan ve 5 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Başkan Akdenizli; “Yüreklere, Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz”

Seydikemer Belediyesi, Döğer Mahallesi’nde yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke taşı döşedi.