Satranç Turnuvası Haberleri

Satranç Turnuvası Haberleri

Güllük 14. Yıldırım Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilciliği ile Milas Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Milas’ın Güllük Mahallesi’nde satranç turnuvası düzenlendi.

“Satranç Turnuvası” için geri sayım başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında “Satranç Turnuvası” için geri sayım başladı.

Satranç Turnuvası kayıtları başladı

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediye Spor Kulübü Derneği işbirliği ile bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Yıldırım Satranç Turnuvası'na kayıtlar başladı.

Faik Torunoğulları, Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Fethiye’de düzenlenen “Orka Geleneksel Faik Torunoğulları Anı Satranç Turnuvasında” dereceye girenler ödüllendirildi.

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

Mavi Yeşil Okullar Projesi Fethiye Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 'Mavi Yeşil Okullar Projesi' etkinlikleri çerçevesinde, 'Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!' sloganı ile Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nda satranç turnuvası düzenlendi.

ÇOCUKLAR HAMLELERİNİ DOĞA İÇİN YAPACAK

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Mavi Yeşil Okullar Projesi" etkinlikleri çerçevesinde, "Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!" sloganı ile 6-7 Nisan 2023 tarihleri arasında satranç turnuvası Fethiye’de Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenecek.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Kaymakamlığımız himayesinde, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği organizasyonuyla 12 Kasım–13 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen 'Fethiye Kaymakamlığı Satranç Turnuvası' ödül töreni gerçekleştirildi. 

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Uygulama Oteli’nde başladı. 2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

ATA'YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI

İlçemizde 05-06 Kasım 2022 tarihlerinde Çalış-Der (Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği) katkılarıyla düzenlenen Fethiye 10 Kasım Ata'yı Anma Satranç Turnuvası tamamlandı.

SEYDİKEMER 10 KASIM ATA’YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI

Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Seydikemer Satranç İlçe Temsilciği tarafından organize edilen Seydikemer 10 Kasım Ata’yı Anma Satranç Turnuvası başvuruları başladı.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

12 Kasım 2022 - 13 Kasım 2022 tarihlerinde, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli salonlarında yapılacak olan Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası kayıtları devam ediyor.

ATA’YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI’NA YOĞUN KATILIM

Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği’nin katkılarıyla Fethiye 10 Kasım Ata’yı Anma Satranç Turnuvası düzenlendi. Çalış Plajı’nda bulunan Wooden Stage Restoran (Kerim Hotel) ev sahipliği yaptığı organizasyona katılım yoğun oldu.

10 KASIM ATA'YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği’nin katkılarıyla Fethiye 10 Kasım Ata’yı Anma Satranç Turnuvası düzenlenecek. Etkinliğe katılım için son başvuru tarihinin 4 Kasım Cuma olduğu belirtildi. 

TURNUVADA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve rekor katılımla gerçekleşen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası’nda başarılı sporculara kupa ve madalyaları ödül töreni ile verildi.  

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın spora katkıları devam ediyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası, 08 -09 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak.

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİNİ ATMACA TAKTİM ETTİ

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi Satranç Ligi İl Turnuvası Finalleri ve Afiş Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından makamında verildi.

SATRANÇTA ŞAMPİYON MENTEŞE BELEDİYESPOR

Menteşe Belediyespor Satranç Takımı 07- 08 Mayıs tarihlerinde Muğla’da yapılan Yöre Satranç Turnuvasında tüm maçları kazanarak şampiyon oldu. Menteşe Belediyespor’un şampiyon takımı Türkiye Kulüpler Şampiyonunda Muğla ilini temsil edecek.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Satranç Federasyonu ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Satranç Turnuvası sona erdi. 2 gün boyunca devam eden turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini almanın mutluluğunu yaşadı.

2. Uluslararası Satranç Turnuvası başlıyor

Menteşe Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe Satranç İl Temsilciği tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Satranç Turnuvası 22 Ocak 2022 Cumartesi günü başlıyor. 

Satranç Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buld

Okul Sporları Türkiye Satranç Turnuvası’nda Türkiye 2.’si olan Bilgesu Şeker ve Türkiye 6.’sı olan Hakan Turgut, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gönderilen tablet ve dört seriden oluşan satranç kitabını, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’dan teslim aldılar.

Muğlalı Sporcular 10 Kasım’da Ankara’da koşacaklar

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu”, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Yüzme Yarışları” ve “Ata’yı Anma Satranç Turnuvası” yapıldı.

İlman “Hem spor yapıyoruz hem de zihinsel gelişimimize katkı sağlıyoruz”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Satranç İl Temsilciliği tarafından 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde “2021 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası” Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlendi.

Menteşe Belediyesi’nden “Ata’ya Saygı” Online Satranç Turnuvası

Menteşe Belediyesi ve Muğla Atatürkçü Düşünce Derneğinin ortaklaşa düzenlediği “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Ata’ya Saygı Satranç Turnuvası” bu yıl internet üzerinden canlı olarak düzenlenecek.

Ödüllü turnuvaya, 4 ülkeden 2 bin 261 satranç sporcusu katıldı

Menteşe Belediyesi’nin Muğla Fenerbahçeliler Derneği ile birlikte düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Satranç Turnuvası sona erdi. Pandemi nedeniyle online düzenlenen ödüllü turnuvaya, 4 ülkeden 2 bin 261 satranç sporcusu katıldı. 

Menteşe Belediyesi 23 Nisan’ı online düzenlediği etkinliklerle karşılıyor

Menteşe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pandemi koşullarında online düzenlediği etkinliklerle karşılıyor. Uluslararası Satranç Turnuvası ile başlayan etkinlikler,  23 Nisan şiir okuma etkinliği, Tüylü ve Havhav’ın Maceraları Çocuk Tiyatrosu ve müzikli araçların mahalle gezileri ile devam edecek. 

Online Satranç Turnuvasına 2 Bin 624 Sporcu Katıldı

Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinde karantinada kalan vatandaşlar için düzenlenen Online Lichess Satranç turnuvalarında 2 bin 624 sporcu mücadele etti.

Muğla'da Online Satranç Turnuvası

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Korona virüs salgını nedeniyle evlerinde karantinada kalan vatandaşların düşünülerek düzenlenen online satranç turnuvalarına toplam 1700 sporcu katıldı.

Satrançta Şampiyon, Menteşeli Sporcular

Türkiye Satranç Federasyonu Marmaris İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen “"Marmaris Şubat Ayı Elo Satranç Turnuvası"na katılan Menteşe Belediyesi satranç sporcuları turnuvadan şampiyon olarak döndüler.