Sanayi Sitesi Haberleri

Sanayi Sitesi Haberleri

Sanayi esnafına Belediye'den sağlık reviri

Fethiye Belediyesi, sanayi esnafının talepleri üzerine yapımına başladığı Sanayi Sitesi içerisinde yer alan sağlık revirini kullanıma açtı.

Kökten Esnafların İlgisine Teşekkür Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte sanayi sitesi gezisine devam etti. Başkan Adayı Kökten, esnaflara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yeni Sanayi Sitesi Projesi Olumlu Karşılandı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Kökten, “Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık” dedi.

Kökten Sanayi Sitesi Esnafından Destek İstedi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi. Başkan Adayı Kökten, esnaflar tarafından ilgiyle karşılandı.

Kökten, Sanayi Esnafını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Yeni çalışmayı hayata geçirdikten sonra buradaki yerler ile ilgili bizim bir tasarrufumuz olmayacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.

Kökten, “Sanayi Şehrin İçinde Kaldı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Adayı Kökten, yeni sanayi sitesi ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Kökten, Sanayi Esnafına Söz Verdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Çalıca Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. 

Akdenizli, Esnafın Taleplerini Dinledi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ve ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Kökten Sanayi Projesine Açıklık Getirdi

Seçim çalışmaları kapsamında taksicilerin sorularını yanıtlayan ve sanayi projesine açıklık getiren Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, istimlak yapılacağı yönünde yanlış bir algının da yapıldığını belirtti.

Ata Sanayi Sitesi Yönetimi Ankara’da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi heyeti, Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’le Ankara’da görüştü. Görüşmeye Ak Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ile Yakup Otgöz de katıldı.

Hayal gerçek oluyor…

Muğla İli Menteşe İlçesi Akkaya Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesinin 1.etap ihalesini MRF Group Ticaret İnşaat A.Ş- ADASER İnşaat A.Ş. ve MUSAD Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin oluşturduğu üçlü konsorsiyum kazandı. 

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Sanayi sitesi inşaatı gerçekleşiyor

S.S Muğla Ata Küçük Sanayi sitesinin ilk etabı 18 Mayıs’da ihale ediliyor.

ÇIRALI’DAN SANAYİ ÇIKARTMASI

FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi’ne çıkartma yaptı. Sanayi esnafını tek tek dolaşan Çıralı, yaklaşan seçimle ilgili istişarede bulundu. 

FETHİYE SANAYİDE YANGIN

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sanayi sitesinde bulunan lokantada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Menteşe sanayisi için kazma vuruldu

Menteşe’de sanayinin şehir dışına alınması için ilk kazma vuruldu. Menteşe kent merkezinde bulunan sanayi sitesinin, Akkaya Mahallesi’ne taşınmasıyla ilgili ilk inşaat çalışmaları başladı. Süreci başından bu yana takip eden AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, alanda inceleme yaptı.

Park halindeki minibüs alev aldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde sanayi sitesine park edilen bir minibüste çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

İsmail Çiloğlu İçin Lokma Hayrı

Geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybeden SADİM Söndürme Sistemleri Sahibi İsmail Çiloğlu hayrına ailesi tarafından Cuma Namazı’nın sonrasında lokma dağıtılacak.

Küçük Sanayi Sitesi için Fizibilite Etüdü Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2019 Fizibilite Destek Programı kapsamında 0 destek hibe alarak yürüttüğü, “Fethiye ve Seydikemer Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü” projesi başarıyla tamamlandı. Toplam proje bedeli 128.413 TL olan proje kapsamında, Fethiye merkez sanayi bölgesinde değişik iş kollarında faaliyet gösteren sanayi işletmelerinin ihtiyaç duydukları fonksiyonları yerine getirmeye imkânı bulabilecekleri, sağlıklı çevre koşullarında verimli olabilecekleri, şehir imar planlarına uygun seçilen araziler üzerinde inşa edilebilecek küçük sanayi sitesi için fizibilite çalışması gerçekleştirildi.

İksirci Tezcan’dan aşure etkinliği

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, seçim sürecine bismillah diyerek sanayi sitesinde esnaflar ile bir araya geldi. Muharrem Ayı nedeniyle sanayi çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara aşure ikramında bulunan Göktepe, “Kendimize güvencimiz tam. Esnaflarımızın sorunlarını çözmek için Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine talibiz” dedi.

Karakaya, “İnsanlara güven getirdik”

Pilot Garage Oto Ekspertiz Fethiye Sanayi Sitesi'nde hizmet vermeye devam ediyor. Pilot Garage Oto Ekspertiz, son model ekipman ve malzemeleri ile profesyonel bir hizmet sunuyor. Uzman kadrosuyla araç alım-satım sırasında güven teşkil eden firma, kurumsal yapısıyla ülke genelinde adından söz ettiriyor. FRT TV izleyicilerine özel kampanya düzenleyen Fethiye Pilot Garage İşletmecisi Sinan Karakaya, “Haziran ayı sonuna kadar 490 TL’lik standart plus paketimiz 300 TL olarak uygulanacaktır. Bunu yanı sıra müşterilerimize dolu dolu ikramlarımız var” dedi.

Sanayi Sitesi pırıl pırıl oldu

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 17 günlük kısıtlamanın son gününde sanayi sitesi içerisinde detaylı temizlik yaptı. Sanayi sitesinden 10 kamyon atık toplandı.

“Sanayi Sitesi şehir merkezi dışına taşınmalıdır”

FRT TV ekranlarında yayınlanan, Arzu Sipahi’nin hazırlayıp sunduğu Halkın Gündemi programında bu hafta Fethiye Sanayi Sitesi’nin sorunlarını ele aldılar. Esnaflar, şehrin büyümesi ile sanayinin şehir merkezi içerisinde kaldığını dile getirerek; uygun bir yere bir yere taşınmasını istediler. 

Çıralı, “FTSO olarak Fethiye’nin sorunlarını listeledik”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından online video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen komite Toplantılarında, Fethiye’nin sorunları rapor haline getirilip, gerekli mercilere sunuldu. Fethiye’nin gün geçtikçe büyüyen sorunlarından bahseden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Üyelerimizin taleplerini topladık. Bunları dosya halinde hem belediyemize, hem de büyükşehir belediyemize ulaştırdık. Biz sorunları ilettik. Çözebildiklerimiz ve çözemediklerimiz var” ifadelerini kullandı.

MHP Muğla İl Yönetiminden FTSO’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çıralı, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve il yönetimine, FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Tokat sanayi esnafını ziyaret etti

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün Milas Sanayi Sitesini ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Tokat, esnaflarla sohbet etti.

‘Fethiye Küçük Sanayi Sitesi, işletmeler ve işyeri sahipleri mağdur edilmeden taşınmalı’

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen ‘Fethiye ve Seydikemer Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü’ odak toplantısında, bilim insanları ve resmi kurum temsilcileri Fethiye Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınmasına ilişkin görüşlerini açıkladı. Plansız büyüyen ve alt yapı sorunları çözülemeyen sanayinin dünyanın önemli turizm merkezlerinden Fethiye için büyük bir sorun haline geldiğini belirten bilim insanları ve resmi kurum temsilcileri, işletmeleri ve işyeri sahiplerini mağdur etmeden planlı bir taşımanın Fethiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

Fethiye Sanayi Sitesi’nin Taşınması Projesine geniş katılımlı destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) alınan hibe desteğiyle gerçekleştirilen ‘Fethiye ve Seydikemer Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü’ projesi, odak grup toplantısı online video konferans yönetimiyle gerçekleştirildi. Üretim ve depolama alanları yetersiz kalan Fethiye ve Seydikemer küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalıştıklarını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Özellikle şehir içinde sıkışıp kalan, otopark ve trafik yoğunluğunu artıran, mevzuatlara uygun olmayan Fethiye Sanayi Sitesi’nin taşınabilmesi için yatırım fizibilitesi hazırlanıyor. Bu kapsamda sanayideki işletmelerimize yönelik anketler yapıyor, vatandaşlarımızın görüşleri alıyor ve proje kapsamında yeni sanayi sitesi için yer araştırma analizi yapıyoruz.” dedi.

Başkan Tokat sanayi esnafını ziyaret etti

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Sanayi esnafına ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Tokat, esnaflarla sohbet etti.

Çobanoğlu, “Aracınızın kış bakımını ihmal etmeyin”

Fethiye Sanayi Sitesi’nde bulunan Oto Rapor Ekspertiz Fethiye Bayii Muhammet Çobanoğlu, araç sahiplerinin kış mevsiminde araçlarının gerekli bakımlarını yaptırmaları hususunda uyardı. Periyodik bakımların da yapılması konusunda hatırlatmada bulunan Fethiye Bayii Çobanoğlu, kışı rahat geçirmek için araçlarda mutlaka kış bakımlarının yapılması gerektiğinin altını çizdi.