Şampiyonluğa Haberleri

Şampiyonluğa Haberleri

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde Şampiyon Muğla takımı Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK oldu

7-8 Ocak 2024 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi finalinde Gaziantep Polisgücü'nü 2-1 mağlup eden Muğla’nın Kızları Kaltun Madran Su Ege Yıldızları şampiyonluğa ulaştı.

Eldirekspor adım adım şampiyon

Muğla 1. Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Eldirekspor (Fethiye Kartalları), 8.Hafta karşısında konuk olduğu Bozburun Belediyespor’u 0-3 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Muğlaspor U-16 Takımı Türkiye Şampiyonası Yolcusu

Ermaş Muğlaspor U-16 takımının da yer alacağı Türkiye Şampiyonası 1. Etap karşılaşmaları 27-30 Nisan tarihleri arasında Aydın'da yapılacak.

Fethiyespor şampiyonluğa koşuyor

3.Lig 3.Grup’ta 46 puan ile en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 9 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor emin adımlarla şampiyonluğa doğru gidiyor.

Fethiye’nin Sultanları playoff yolunda 3-0

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, evinde oynadığı Arkasspor’u 3-0 mağlup etti. Playoffu garantileyen Fethiye’nin Sultanları, liderliğini sürdürürken; şampiyonluğa koşuyor.

Yöneticiler tek yumruk

3.lig 2.grupta mücadele eden ve ilk yarıyı lider bitiren Fethiyespor, Nazilli Belediyespor’u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ile yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, Başkan Esat Bakırcı ve diğer yöneticiler, şampiyonluğa odaklandı. Saha başarısını ikinci yarı maçlarında da sürdürmek isteyen lacivert beyazlı yöneticiler, adeta tek yumruk oldu. 

Toros, “Şampiyonluğa inanıyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Fethiyespor’un sosyal medya hesabından taraftarlara seslendi. Teknik Direktör Toros, “İkinci yarıya inanarak hazırlanıyoruz. Şampiyonluğa inanıyoruz” dedi. 

Karaca, Beşkaza meydanında kutlamak istiyoruz

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının Süper Lig'de tutunması ile Fethiyespor'un bu sezon 2. Lig'e yükselmesi için belediye ve Fethiye halkı olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Karaca " Yunanistan'ın AEK takımındaki bir oyuncuyla şuan ilgileniyoruz. Bir transferimiz olacak. Fethiyespor olarak şampiyonluğa doğru da emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Bakırcı ve Karaca güç birliği yaptı

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'a Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tam destek sözü verdi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediye başkanı Alim Karaca'yı ziyaret edip önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Çok samimi bir ortamda geçen toplantıda belediye başkanı Alim Karaca, Fethiyespor Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine özel ilgi gösterdi. Grubunda lider olan ve şampiyonluğa koşan Fethiyespor'un hep yanında olacağını ifade eden Fethiye'nin sporun içinden gelen Belediye Başkanı Alim Karaca, "Fethiyespor'u şampiyon yapıp, en kısa sürede 1. Lige taşıyacağız. Mevcut ekonomik sorunlarını da Fethiye halkı ile birlikte çözeceğiz" diye konuştu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ise " Bu kulübün yaşaması ve şampiyon olması için belediye başkanımız Alim Karaca'nın vereceği desteğe teşekkür ediyoruz" dedi.