Şampiyonası Haberleri

Şampiyonası Haberleri

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Fethiye, Nisan ayında spora doyacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Nisan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Beyzbol Türkiye Şampiyonası, Softbol Turnuvası gibi birçok etkinlik ve akabinde de Mayıs ayında çeşit çeşit spor etkinlikleri düzenlenecek. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

Karaman’da büyük başarı gösterdiler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı şampiyon oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

100.Yıl Kamu Sporları Bölge Şampiyonası Etkinliği Tamamlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen kamu spor oyunları bölge elemeleri Denizli'de gerçekleşti. 

Fethiyeli Milli Sporcu Dünya Üçüncüsü

Fethiye Karaçulha Şehit Mustafa Gökdal Ortaokulu’nda öğrenim gören 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Milli Sporcu İsmail Mündüz U23 Muaythai Dünya Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü oldu. 

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası sona erdi

Fethiye’de Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 3. ve son ayağı sona erdi.

Gökçe, “Şampiyon olmak istiyorum”

Fethiye Orman Spor Kulübü sporcusu Gökhan Gökçe, Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası için heyecanlı olduğunu belirterek organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Fethiye'de Enduro heyecanı

Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının 3. ayak magazin startı verildi.

Sessiz sedasız finale koştular…

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

Büyükşehir Okçuları Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Antalya’da düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Türkiye Şampiyonasında 11-12 yaş makaralı yay kadın kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Fethiyeli sporcular parkurda ödül için ter döktü

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ikinci ayağı Kocaeli Kartepe'de start aldı. Sporcular Kartepe'nin eteklerinde yer alan zorlu parkurda ödül için ter döktü. Yapılan motor yarışlarında ise Fethiye Orman Spor Kulübü sporcuların başarısı dikkat çekti.

Seydikemer Boks Şampiyonası Tamamlandı

Muğla Boks İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Seydikemer Boks Şampiyonası, yapılan 38 maç ile tamamlandı.

Seydikemer Boks Şampiyonası Düzenlendi

Seydikemer’de düzenlenen Muğla Boks Şampiyonası, Seydikemer Spor Salonu’nda rakiplerin yüz yüze gelmesiyle beraber başladı.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

Büyükşehir Okçuları Cumhuriyet’in 100.Yılında Muğla’yı Gururlandırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları Cumhuriyet’in 100.yılı nedeniyle Antalya’da düzenlenen açık hava Türkiye Şampiyonası’ndan 4 altın bir gümüş madalya ile döndü.

Fethiye'de Millî Coşku

A Millî Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla kadın voleybol millî takımımız Avrupa'nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı.

Final maçı dev ekranda izlenecek

Marmaris Belediyesi, Avrupa Şampiyonası’nda finale kalan Filenin Sultanlarının final maçını yarın 21.00’de 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda dev ekranla vatandaşlara izletecek.

Görme Engelli Sporcudan Büyük Başarı

Engelleri aşarak zaferin doruklarına ulaşan bir isim, Muğla'nın gururu Yusuf Eşin, Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda adından söz ettiriyor. Turkuaz Paralimpik Spor Kulübü'nün yetiştirdiği bu görme engelli sporcumuz, başarısıyla sadece kendi adını değil, Muğla'nın adını da altın harflerle yazdırıyor.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Muğlalı Hokeycilerden Türkiye Şampiyonluğu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyon Güreşçilerden Kaymakam Karaman’a Ziyaret 

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası etkinliğinde Türkiye birincisi olan Fethiye Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü güreşçileri, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler. 

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

Büyükşehir Okçusu Hazal Dünya İkincisi Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, İrlanda’da düzenlenen Dünya Gençlik Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Dünya ikincisi oldu.

Köyceğiz’li Şahin’den İtalya Başarısı

İtalya'nın Auronzo kentinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi sporcusu Sevener Şahin, K1 1000 Metrede 7. oldu.

Bodrumlu Milliler Dünya İkincisi Oldular

Bodrum Dans Kulübü Milli Sporcuları, Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasının ardından Dünya Finallerinden de şampiyon olarak döndüler.

U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Uğurlandı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Saburhane Gençlikspor takımını Aydın’da yapılacak olan U15 Türkiye Şampiyonasına uğurladı.