Polislik Haberleri

Polislik Haberleri

Fethiye Polisinden Sokak Hayvanlarına "Gönül Bağı" Eli Uzandı

Fethiye Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin daha önceden başlatmış olduğu Gönül Bağı projesi çerçevesinde özel öğrencilere ziyaretlerde bulunmuş ve hediyeler takdim edilmişti.

Fethiye polisi gönül köprüsü kurmaya devam ediyor 

Fethiye Minik Kalpler Gündüz Bakımevi öğrencilerine Polis Haftası etkinlikleri kapsamında güvenli trafik eğitimi ve polislik mesleği tanıtımı yapıldı.

Fethiye polisi öğrencilere polislik mesleğini tanıttı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, polis meslek tanıtımı ve genel güvenlik konuları hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Cumhuriyet İlkokulu’nda etkinlik düzenledi.

ANADOLU ÖĞRENCİLERİNE POLİSLİK MESLEĞİ TANITILDI

Fethiye Trafik Büro Amirliği, Güvenli Trafik Eğitim Faaliyetleri çerçevesinde, 03 Mart Cuma günü Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu öğrencilerine Polislik mesleki tanıtımı, Güvenli Trafik Anlatımı yapıldı. Öğrenciler nostaljik polis arabasına ve polis motorlarına binip keyifli vakit geçirildi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI TÜM CAMİLERDE VAAZ VERİLDİ! 

Menteşe Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri KADINA ŞİDDETE DUR(!) demek için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. 

Ortaca Polisinden Korona Virüs Bilgilendirmesi

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de vakaların görüldüğü Korona virüs önlemleri kapsamında, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerince, İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtıldı.