Perşembe Haberleri

Perşembe Haberleri

Başkan Karaca’nın Büyük Sunumu Perşembe Günü FBKM’de

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Belediye Başkan adayı Alim Karaca 2019-2024 döneminde yaptığı hizmetlerin detaylarını ve 31 Mart yerel seçimlerini tekrar kazanması halinde 2024–2029 döneminde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini 7 Mart 2024 Perşembe günü saat: 13.00’da, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapacağı sunumda kamuoyu ile paylaşacak.

Dolu Yağışına Milas Belediyesi’nden Anında Müdahale

Milas’ta perşembe günü akşam saatlerinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yollarının ulaşıma kapanmasının ardından Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce çalışma gerçekleştirildi.

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Hazırlıklarını Tamamladı

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği, 25 Ocak Perşembe günü yapılacak olan Hamdi Özbay’ı anma etkinliği için hazırlıklarını tamamladı.

Büyükşehir’den Güneş Enerjisine Dev Yatırım

Muğla Büyükşehir Belediyesi 109 Milyon TL yatırımla Denizova GES Projesi’ni hayata geçiriyor. 25 Ocak Perşembe günü Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla projenin tanıtım töreni yapılacak.

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Büyükşehir Meclisi Muğla İçin Çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılının son meclis toplantısını 14 Aralık Perşembe günü Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi. Aralık ayı meclisinde 35 madde görüşüldü ve 26 adet karar oy birliği ile alındı.

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

Hayatını kaybeden filistinliler anıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Perşembe günü okullara gönderdiği yazıda, Filistin'de yaşamını yitirenler için temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenlerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Muğla’da yapılan törene Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da katıldı.

Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

Yeni Konutlar İçin Yağmur Hasadı Şartı

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde “su” konuşuldu

Bahçivan, “Güzel bir etkinlik oluyor”

Perşembe gününe kadar Beşkaza Meydanı’nda açık olan “Sonbahar Şenlikleri” vatandaştan ilgi görmeye devam ediyor

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

Altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos Perşembe gram altın, çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatları 10 Ağustos Perşembe günü merak ediliyor.

İlkokul Öğrencilerine El Hijyeni Eğitimi Verildi

Bodrum Amerikan Hastanesi, ilkokul öğrencileri için düzenlediği el hijyeni konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 6 Haziran Salı günü düzenlenen etkinliğe katılan Şehit Serkan Göker İlkokulu öğrencileri ve 15 Haziran Perşembe günü düzenlenen etkinliğe katılan Hüseyin Boyacı İlkokulu öğrencileri, Türkiye’nin ilk “Müze Hastane”si olan Bodrum Amerikan Hastanesi’nde müze alanını gezip mozaikler hakkında bilgi edindi. Öğrencilere enfeksiyon hemşiresi tarafından ellerini nasıl yıkamaları gerektiği anlatıldı.

FTSO Meclisi toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, 15 Haziran Perşembe günü Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında toplandı.

Başkan Karaca, Sivas’ta seçim çalışmalarına katılacak

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 13. Uluslararası Fethiye Festivali açılış konuşmasında, CHP Genel Merkezininin görevlendirmesi ile seçim çalışmaları kapsamında Perşembe günü Sivas’a gideceğini duyurdu.

Cuma pazarı, Perşembe kurulacak

Haftanın Cuma günleri kurulan ve üretici pazarı olarak da bilinen Cuma Pazarı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk gelmesi nedeniyle Perşembe günü kurulacak.

İFTAR YEMEKLERİ BAŞLIYOR

Milas Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştireceği geleneksel iftar yemekleri başlıyor. İlçe genelinde 21 farklı noktada ve günde düzenlenecek olan iftar yemeklerinin ilki 23 Mart Perşembe günü düzenlenecek

İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK SON TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk akşam saatlerinde ilçe binasında yapılan toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantı sonrasında yönetim kurulundaki arkadaşları ile helalleşen Öztürk, perşembe günü saat 13.30’da milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

FETHİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ADIYAMAN’DA

Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi 09.02.2023 Perşembe günü 18 ton erzak dolu 2 araç ve 8 personel ile Muğla Valiliği AFAD koordinesinde Adıyaman stadyumunda aş evini kurdu. 

KANLI NİGAR FETHİYE'YE GELİYOR

Fethiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü ortaklığı ile Kanlı Nigar Fethiye’ye geliyor. Ödül almış olan bu özel gösteri, perşembe akşamı saat 20.00’da Fethiye Kültür Merkezi’nde tiyatro severleri bekliyor olacak.

SEYDİKEMER’DE ATAMIZ “MİNNET VE ÖZLEMLE' ANILACAK

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Seydikemer Kaymakamlık hizmet binası Atatürk Anıtı önünde saat 08.45’de tören düzenlenecek.

ATAMIZ 'SEVGİ, SAYGI VE MİNNETLE' ANILACAK

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlenecek.

ZAM ÜSTÜNE ZAM

5 Ekim Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin grubuna zam uygulanmıştı. Alınan bilgiler doğrultusunda 6 Ekim Perşembe gününden itibaren bir zam daha geleceği duyuruldu.

BAŞKAN HİSARCIKLIOĞLU PERŞEMBE GÜNÜ FETHİYE'DE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Ekim'de gerçekleşecek olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinden önce bir takım ziyaretler için Perşembe günü Fethiye'ye gelecek.

KIZILAY KAN BAĞIŞI TIRI VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Sıcaklar sebebiyle azalan kan bağışlarına destek olabilmek adına 8-9 Eylül perşembe ve cuma günleri 15.30-22.30 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı girişinde Kızılay kan bağışı tırı, kan vermek isteyen vatandaşlar için hizmet verdi.

METOROLOJİ’DEN UYARI: SEL VE SU BASKINI OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Bu iller arasında Muğla’da bulunuyor. Yapılan tahminlere göre Fethiye’de Pazartesi’den Perşembe’ye kadar kuvvetli yağış olacağı belirtilirken, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olunması istendi.

POMPADA İNDİRİM MİKTARI ARTTI

4 Ağustos Perşembe günü açıklanan benzine 1 lira 5 kuruş, motorine ise 75 kuruş olarak uygulanacak indirim miktarı güncellendi. 6 Ağustos Cumartesi günü itibariyle benzine 2 lira 23 kuruş, motorine 1 lira 15 kuruş indirim geliyor.

FTSO TEMMUZ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

FTSO Meclis Başkan Yardımcısı Erhan Tüfekçi başkanlığında 21 Temmuz 2022 Perşembe günü FTSO Likya Salonu’nda gerçekleştirilen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Temmuz Ayı olağan meclis toplantısında, gündemdeki konular ele alındı. Toplantıda FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda faaliyetleri hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi.

CHP’nin yangınlar araştırılsın önergesi reddedildi

TBMM’de 23 Haziran Perşembe günü, CHP tarafından verilen, yangınların sebepleri ve ülkemizin yangınlarla mücadele stratejisinin güncellenmesi amacıyla verdiği araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.