Partisi Haberleri

Partisi Haberleri

Seydikemer’de Fark Daha Da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; “2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Hayvanseverlere Söz

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu kurucusu Selda Korhan Kaya ve grup üyelerinden Cengiz Güven ile görüşmesinde patili canlar için bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yiğit, Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ile birlikte Çiftlik ve Kargı mahallelerini ziyaret etti.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Yiğit, Platform Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Hür Düşünce Platformu üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Adayı Yiğit, esnafların derdini dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Yiğit, “Fethiye’nin Hakları Neyse Hepsini Vereceğim”

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit yaptığı açıklamada Fethiye’nin il olmaya hazır olduğuna dikkat çekti. Başkan Adayı Yiğit, “Fethiye il olmaya hazır, başkan seçildiğim takdirde Fethiye’nin hakları neyse hepsini vereceğim” dedi.

Esenköy Ve Bozyer’de Karaca Fırtınası

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca Esenköy ve Bozyer’de yurttaşlarla buluştu.

Yiğit, Yatağan’da Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, Yatağan’da semt pazarını ve esnafları ziyaret etti.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adaylarına destek istedi

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Yağmura rağmen tekerlekli sandalyeyi teslim etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi’ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

Kökten’den anlamlı hediye

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi’ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

Karaca, “Semt Pazarlarını Modern Hale Getireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Kökten, “Günün Anlamını Çok Güzel Yansıttılar”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı.

Kökten Esnafların Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yiğit, Sürekli Halkın Arasında

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimler öncesinde sürekli halkın arasında bulunarak hem sorunları dinliyor hem projelerini anlatıyor.

Karaca, “Elimizden Gelen Desteği Sağlayacağız”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) yöneticileri ile üyelerini ziyaret etti.

AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Kaya ve Kılıç, Karaçulha’da, Kökten’e Destek İstedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Karaçulha Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel başkan yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten’e destek istediler.

Karaca’nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, “Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz” dedi.

Kahvaltı Programına Yoğun Katılım Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı genel başkan yardımcıları ve teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz” dedi.

Başkan Adayı Yiğit Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’da ziyaretlerde bulundu.

Gençlerle Birlikte Stant Çalışması Yaptı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kökten, “Fethiye İçin Milat”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Başkan Adayı Kökten’den Anlamlı Jest

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

Kökten Ankara'dan Müjde İle Dönüyor

Cumhur İttifakı (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Fethiye'nin il olmasını görüştü. Devlet Bahçeli ile Ankara'da bir araya gelen Kökten, "Bugün MHP Genel Merkezinde Sayın Genel Başkanı’mız Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip geleceğin Fethiye’sine ilişkin sürdürdüğümüz çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Fethiye'mizin il olması talebimizi de hazırladığımız raporla birlikte kendilerine takdim ettik"diye konuştu.

Alim Karaca Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2019 yılından bu yana geçen 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetleri ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar başkan seçilmesi halinde yapmayı planladığı projeleri kamuoyuna açıkladı.

Kökten çocuklara top hediye etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gezilerine devam ediyor. Mahalleleri dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.