Özçelik Haberleri

Özçelik Haberleri

Goncagül Özçelik’ten 8 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Fethiye İlçesinde yaşadığı öğrenilen 26 yaşındaki Goncagül Özçelik’ten 8 gündür haber alınamıyor.

ÖZÇELİK,“DAHA GÜÇLÜ BİR MUĞLA İÇİN ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM’’

Deva Partisi İl yönetiminde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları başkanlığı görevini başarıyla yürüten Harita Mühendisi Serkan Özçelik, önceki gün görevinden istifa ederek Milletvekili aday adayı oldu

CHP KADIN KOLLARI VE ADD’DEN ÇELENK SUNUMU

5 Aralık 1934’te, Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının tanınması münasebetiyle Fethiye CHP Kadın Kolları tarafından Beşkaza Meydanı’nda program düzenlendi.

GSB Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı

Futboldan hentbola, basketboldan voleybola, onlarca branşta GSB Spor Okulları’na kayıtlar başladı. 5-18 yaş arasındaki tüm çocukların ve gençlerin ücretsiz kaydolabileceği GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Okullarına kayıtlar Menteşe Spor Salonunda yapılan açılış töreniyle başladı. Açılış törenine Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Muğla Gençlik ve İl Müdürü Ömer İlman, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Muğla Halk Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Kızılay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, Siyasi Partilerin temsilcileri, çocuklar, gençler ve aileleri olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

Bozçelik, ihtiyaç duyulan hizmeti adresinde sunmayı amaçlıyoruz

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve beraberindeki heyet Roman vatandaşların yoğun yaşadığı mahallelerde incelemelerde bulundu.

Türk Kızılay Menteşe şubesi Bir Kitap Bin Umut kampanyası başlattı

Türk Kızılay Menteşe şubesi Menteşe ilçesi Çiftlik İlköğretim ve Ortaokulu’nda eğitim gören çocuklar için “Bir Kitap Bin Umut” kampanyası başlattı.

SHM Müdürü Seringen Huzurevi Müdürü oldu

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Fethiye’deki kurumlarında yeni atamalar gerçekleştirdi. Fethiye SHM Müdürü Sevim Seringen, Fethiye Huzurevi Müdürlüğüne görevlendirilirken; Fethiye SHM Müdürlüğü’ne de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Tuğba Baki atandı.

Kavaklıdere’de musluklardan çamur akıyor

Muğla’da vatandaşın su çilesi bitmek bilmiyor. Yüksek gelen su faturaları yetmezmiş gibi bu defa da musluklardan çamur akıyor.  Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde musluklardan su yerine çamur akmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, içme suyu renginin sarımtırak gözükmesi ve içme suyu içerisinde kanalizasyon sularının veya sızıntı sularının karışması ihtimali olduğunu söyledi. Öte yandan su yerine çamur akan çeşmenin hemen üstünde yer alan CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün “Mutlu Yıllar” afişi de dikkat çekti. 

FRT TV’de Finansal Okur-Yazarlık konuşuldu

FRT Televizyonunda Pozitif Düşünce programında Finansal okur-yazarlık ve tasarruf bilinci değerlendirildi. Arkadaşımız Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına konuk olan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Menteşe Müdürü Dr. Emine Ebru Bozçelik ailelerin mutlaka tasarruf bilinci gerçekleştirmesi gerektiğini hatırlattı. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile ilgili uygulamaya koydukları projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler veren Bozçelik evde bakım çalışmaları hakkında da izleyenlere önemli mesajlar paylaştı.

Bozçelik’e Ziyaret

Muğla Matbaacılık Gazetecilik bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Zeybek Gazetesi’ni temsilen Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut ve muhabirleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik’i makamında ziyaret etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü'ne Atama

FERDİ YAVUZ- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürü, Bozçelik oldu.

Emek Mahallesi 25 Yıllık Muhtarını Kaybetti!

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde 25 yıl muhtarlık yapan Kamil Özçelik vefat etti.

Koronavirüs'ün İçme Sularına Etkisi

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehlikesinin içme sularına etkisinin olup olmadığı tartışılırken, MSKÜ Coğrafi Bilgi Sistemleri, Uzaktan Algılama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, içme sularının musluğa ulaşmadan bu tür ve benzeri virüslerden arındırıldığını açıkladı.