Oğan Haberleri

Oğan Haberleri

Akdenizli, Kısa Sürede “Gönüllerin Başkanı” Oldu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Fethiye Denizlerini Balon Balığı İstila Mı Etti? Balıkçılar Balon Balıklarını Avlayacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde resmi gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda Akdeniz’deki balon balığını avlayanlara verilen destek ödeneği attırılmıştı. Akdeniz’deki balon balığı istilasının önüne geçmek için alınan karar, Fethiyeli balıkçıları harekete geçirdi.

Saatcı: Bizim Yaptığımız Tesise Kanalizasyon Bağlamakla 100 Yılın Projesi Yapılmış Olmuyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.

Seydikemer’de ED Spor Akademi Açıldı

Muğla Seydikemer'de spor tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Genç Girişimci Erkan Doğan tarafından kurulan ED Spor Akademi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlenceli ve eğitici spor faaliyetleriyle dolu bir kapı aralıyor.

Sloganı “Beni Unutma” Olan Fethiye Alzheimer Derneği Unutulmaktan Dert Yandı

Fethiye Belediyesi tarafından tahsisi yapılan ve gönüllüler tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Fethiye Alzheimer Derneği, unutulmaktan şikayet ediyor. Hastaların kendilerini unutmasına alışık olduklarını ama yetkililerin kendilerini unutmasından büyük rahatsızlık duyduklarını anlatan yetkililer, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’dan yardım istedi.

Felsefe ve Yaşam Akademisi “Felsefe Yolda Olmaktır” Sloganı ile Yola Çıktı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin kurduğu ve yerel yönetimlerde ilk olan Felsefe ve Yaşam Akademisi “Yaşam İçin Felsefe” etkinliği ile Menteşe, Bodrum, Ortaca, Ula ve Fethiye’de vatandaşlarla buluştu.

Bodrum’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un Mumcular ve Gündoğan Torba güzergâhında başlatılan sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Başkan Akdenizli, Ak Parti İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Mahalle Afet Gönüllüleri’nden Anlamlı Program

Mahalle Afet Gönüllüleri ve Acil Müdahale Fethiye ekibi (MAG) tarafından 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Uğur Mumcu Parkı girişinde bilgilendirme standı kuruldu.

Başkan Akdenizli, Memleketi Seydikemer’de Davul Zurnayla Karşılandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Resmen Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Fethiye’de Emekli Vatandaş, Yeni Emekli Maaşına Sitem Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Aydoğan Oldu

Bodrum’un sevilen simalarından olan Turgutreis spor’un Başkanı Melih Aydoğan Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı oldu.

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Ak Parti Adayı Prof. Dr. Ayaydın Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Aydın Ayaydın, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ayaydın, tüm Türkiye’de dikkat çeken adaylardan olurken katıldığı TV programlarıyla ülke gündeminde yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ayaydın oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Prof. Dr. Aydın Ayaydın olduğunu açıkladı.

32 Bin Metre Kare Kaldırım Kaplaması Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis Mahalleri’nde başlattığı 18 bin metre sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, Gündoğan Mahallesinde 7 bin metrelik çalışma başlattı.

Nar-Tugan Etkinlikleri

Yüzlerce yıllık tarihin emaneti olan ve “Doğan Güneş” ile “Doğuş Bayramı” olarak da adlandırılan Nar-Tugan, Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak

Seydikemer’de ‘Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ Etkinliği tamamlandı

Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum" sloganı ile düzenlenen etkinlik Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Fetav Konseri Büyük İlgi Gördü

Unutulmayan nağmeleri birlikte söylemek üzere sloganı ile yola çıkan Fetav ( Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı) Özer Olgun Kültür Merkezinde Türk Sanat Müziği Korosu eşliğinde Fethiye’li müzik severlere unutulmaz bir konser verdi.

Başkan Akdenizli'den Devlet Hastanesi’nde Dünyaya Gelen İlk Bebeğe Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Borucu, ‘Hep zararına satıyoruz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. Yılı anısına emeklilere özel 5000 TL ikramiye dağıtılacağını açıklamıştı. ÇKS kaydı olan emekli çiftçilerin bu ikramiyeden yararlanamayacağı belirtilmişti. Fethiye Cuma Pazarı esnafı çiftçi Mehmet Borucu, kendisinin de birçok çiftçi gibi yaşadığı bu mağduriyet hakkında açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan Taşkın dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Filiz’in dedesi Erdoğan Taşkın, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Taşkın, bugün öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ile beraber son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Başkan Akdenizli; “Kül Olan Ormanlarımızı Yeşertiyoruz”

Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen “Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes” sloganıyla gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesi’nde 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları oluşturuluyor. Kabaağaç’ta 2021 yılında yaşanan orman yangınlarında kül olan alanlar, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde tekrar yeşerecek. 

Emekliler'den İkramiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak' demişti. Fethiye’de yaşayan emekliler, 5 bin liranın çok düşük olduğunu ifade ediyor.

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Fethiye’de Elif Buse Doğan sahne alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali kapsamında bu akşam Fethiye Beşkaza Meydanı’nda müzisyen Elif Buse Doğan sahne alacak.

Kore Gazisi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı 

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti. Merhum Koreli’nin cenaze namazı öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınırken, Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli, 95 Yaşında Hayatını Kaybetti

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti.