Ödülleri Haberleri

Ödülleri Haberleri

SED Medya 4 Ödüle layık görüldü

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu. Menteşe Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, 11 kategoride 45 gazeteciye ödül verildi.

Eker, 'Gazateciler çok önemli bir görev yapıyor'

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödülleri sahiplerini buldu.

İlk kez yılın habercisi ödülü sahibini bulacak

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin meslek ödülleri 10 Ocak günü sahiplerini buluyor. Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından Türkan Saylan salonunda gerçekleşecek organizasyonda ilk kez yılın habercisi ödülü sahibini bulacak.

Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu

TOBB, TOBB KGK ve TEPAV işbirliğinde düzenlenen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlendi.

3. ‘Altın Konteyner İhracat Ödülleri’ 8 Ağustos’ta Düzenlenecek

35 yaş ve altı genç ihracatçıların çeşitli kategorilerde ödüllendirildiği Türkiye’nin ilk ve tek ödül töreni olma özelliğine sahip olan “Altın Konteyner İhracat Ödülleri”, bu yıl 8 Ağustos’ta düzenlenecek.

Sıfır Atık Obje Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve ilgili STK’lar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İklim değişikliği ve sıfır atık konulu obje yarışması ile okullar arası atık pil ve elektronik atık yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer’de 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yılı ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer’de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur’un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması ödül törenine renk kattı.

ATATÜRK KOŞUSU SONA ERDİ

Geleneksel hale gelen ve her yıl 27 Aralık günü düzenlenen “Atatürk Koşusu” sona erdi. Koşuda dereceye girenlere ise ödülleri taktim edildi.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Uygulama Oteli’nde başladı. 2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

TURNUVADA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve rekor katılımla gerçekleşen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası’nda başarılı sporculara kupa ve madalyaları ödül töreni ile verildi.  

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI 

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışları tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödülleri Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleşen törenle verildi. 

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİNİ ATMACA TAKTİM ETTİ

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi Satranç Ligi İl Turnuvası Finalleri ve Afiş Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından makamında verildi.

DERECEYE GİRENLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Fethiye Belediyesi, İklim Değişikliği ve Çevre Temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren vatandaşlara bisiklet hediye etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tüm katılımcıları tebrik ederek, ödülleri takdim etti.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE, IDC CIO ÖDÜLLERİNDE MÜŞTERİ DENEYİMİ KATEGORİSİNDE BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ilk kez katıldığı 13. International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO Zirvesi’nde gerçekleşen 2022 IDC CIO Ödülleri’nde Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde, “Elektrik Abonelik Sözleşmelerinde Dijitalleşme Projesi” ile üçüncülük ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

FETHİYE’Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren küçük fotoğrafçılara ödülleri, Beşkaza Meydanı’ndaki törende verildi. Çektikleri fotoğraflarla ilkokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Yücel, Eva Aylin Yeşil ve Eymen Kazancı ile ortaokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Bağlıca, Sümeyra Berra Erol ve Kaan Çidem ödüllerine kavuştular.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Satranç Federasyonu ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Satranç Turnuvası sona erdi. 2 gün boyunca devam eden turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini almanın mutluluğunu yaşadı.

ÖĞRETİM ELEMANINA TİCARET BAKANLIĞINDAN ÖDÜL

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Öğr. Gör. Dr. Alper Çağlar Koyuncu'nun "Tüketici Hukuku Çerçevesinde Haksız Ticari Uygulamalar" başlıklı doktora tezi, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 25. Geleneksel Tüketici Ödülleri’nde “Bilimsel Çalışma” ödülüne layık görüldü.

Kur’an öğrenen çocuklara ödül

Fethiye Müftülüğü tarafından Ertuğrul Gazi Camii Mahizer Hanım 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Kur’anı Kerim öğrenen çocuklara ödülleri verildi.Çocuklara taçlarını İlçe Müftüsü Kamil Oktay taktı.

YDA’ya 2 ödül birden

Saygın Medya-Saygın Kurt ve Kıbrıs İş Adamları Derneği (İŞAD) işbirliğiyle Les Ambassadeurs Hotel ana sponsorluğunda bu yıl 2.’ si düzenlenen KKTC Altın Caretta ödülleri sahiplerini buldu.  

“TÜBA Bilim Ödülü”nü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Taşcıkaraoğlu, ülkemizin en saygın akademi ödülleri arasında gösterilen TÜBA Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’nü (GEBİP) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Altın Kalite Ödülü Dalko Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi'nin

Türkiye'de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri, İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Muğla'ya da ödül geldi. Ödülü Dalko Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi aldı.

Satranç Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buld

Okul Sporları Türkiye Satranç Turnuvası’nda Türkiye 2.’si olan Bilgesu Şeker ve Türkiye 6.’sı olan Hakan Turgut, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gönderilen tablet ve dört seriden oluşan satranç kitabını, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’dan teslim aldılar.

E-twinning proje sergisi yapıldı

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 66 öğretmenin yer aldığı e-twinning projesi kapsamında okullarda öğrencilerin yaptığı projeler Fethiye Beşkaza Meydanı’nda sergilendi.Düzenlenen sergiyi Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat’ta ziyaret etti.Sergi sonrasında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde proje ödülleri sahiplerini buldu.

Yılın Öğrenci Altın Ambulans Ödülü Gökçe’ye takdim edildi

Altın Ambulans Sağlık Ödülleri, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Yılın eğitim ödüllerinde çifte gurur! 

18 kategoride resmî ve özel okulların değerlendirildiği ve eğitim sektörünün önemli isim ve kurumlarını buluşturan ‘Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri', dün akşam düzenlenen ödül töreniyle 8. kez sahiplerini buldu.

Akrobasi Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

21. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları, birbirinden farklı gösterilerle devam etti. Hava oyunları etkinlikleri kapsamında akrobasi yarışmasında dereceye giren pilotlar ödüllendirildi.

13. Turizm Forumuna ilgi yoğun oldu

Ölüdeniz'de 13'üncüsü yapılan Turizm Forumu'na katılmak üzere Rusya'dan 500 kişilik Intourist acente temsilcisi Liberty Lykia Hotel’e geldi. En başarılı acentelere ödülleri takdim edildi.