Miting Haberleri

Miting Haberleri

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Karaca, “Adaylar Sosyal Tesislerde İstedikleri Vakitte Mitinglerini Yapabilirler”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde halk buluşmasına izin vermediği yönündeki açıklamalara cevap verdi. Karaca, “Kimsenin benden bir talebi olmadı” dedi.

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Gürün; “İkinci yüzyıla ikinci Kemal ile gireceğiz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Millet buluşması mitingi öncesi bir konuşma yaptı. 

“2023” 1 Mayıs’ı Yeni Bir Başlangıçtır

Muğla Menteşe’de düzenlenecek olan 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi ile ilgili Fethiye’de duyuru amaçlı basın açıklaması yapıldı.

Kılıçdaroğlu'nun Muğla Mitinginin Detayları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Mayıs’ta Muğla’da gerçekleştireceği mitingin detayları belli oldu. Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ile birlikte 2 Mayıs Salı günü, Muğla'nın Menteşe İlçesi, Menteşe Açık Oto Pazarı'nda miting gerçekleştirecek. Miting saat 17:00'de başlayacak.  

Kılıçdaroğlu Muğla’ya geliyor

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışması kapsamında mitinglerini sürdürüyor.

CHP'Lİ ALBAN: "VALİLİK TARAFSIZLIĞINI YİTİRMİŞTİR"

Muğla Valiliği’nin, AKP bayraklarının taşındığı mitingi sosyal medya hesabından paylaşılmasına tepkiler devam ediyor.

ECZACILAR MİTİNGE HAZIR…

Türk Eczacıları Birliği'nin çağrısıyla 16 Ekim'de Türkiye'deki tüm eczacılar Ankara'da "Büyük Eczacı Mitingi"nde buluşmaya hazırlanıyor. Muğla 32.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin, ‘’ İlaç ve eczacılık sektörü çok ciddi sıkıntı içerisinde. Bu süreçte eczacılar ve vatandaşlarımız ciddi anlamda mağdur oluyorlar. İlaç yokları ve vatandaşlarımızın ilaç farklarına ödediği fiyat had safhada. Türkiye kendi ilaçlarının büyük bir kısmını üretebilecek ve halka ucuz olarak ulaştırabilecek kaynaklara, birikime sahip bir ülkedir. ’’

BÜYÜK MİTİNG ÖNCESİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Büyük eczacılar mitingi için Fethiye Barbunn Bistro’da kahvaltı etkinliği düzenledi.

16 EKİM'DE MEYDANLARDAYIZ

16 Ekim 2022 tarihinde, Ankara'da tüm eczacılar ve çalışanları ile birlikte ‘’Büyük Eczacı Mitingindeyiz’’ sloganıyla duyuru yapıldı.

DEVA PARTİSİ İLE MUĞLA’DA MERKEZ SİYASETİN ADRESİ BELLİ OLDU BAŞKAN ÇAY, “BİN BİLSEK TE, BİR BİLENE DANIŞIYORUZ”

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay basına yaptığı açıklamada; Muğla İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte Denizli ve Uşak’ta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ziyaretlerine katıldık. Vatandaşlarımız Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve Uşak’ta DEVA Partisine büyük bir ilgi gösterdi. 3.üncü Yozgat mitingimizde bunun canlı örneği oldu dedi.

Toplantı gösteri ve yürüyüş güzergahları

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’ nun  6. ve 22. Maddesi ile aynı kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. Maddesi gereğince, Muğla  İl merkezinde toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek alanlar aşağıda çıkarılmıştır.