Mete Haberleri

Mete Haberleri

Fethiye yağmura teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Fırtına Ölüdeniz’de Maddi Zarara Yol Açtı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Fethiye Ölüdeniz’de Fırtına Etkili Oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Fethiye Ölüdeniz’de fırtına görüldü. Uçuşlar ise iptal edildi.

Not Just Beach Fethiye Çalış plajında açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Kökten, “Hizmet İçin Destek İstiyorum”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Nif’in çok büyük hizmete ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Kökten esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Otizm Parkının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi Niyazi Mete Otizm Parkı’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Dünyada 38 bebekten birisi otistik doğuyor. Bölgemizde bin 500’e yakın otistik çocuğumuz var” şeklinde ifadeler kullandı.

Yumurta üretim çiftliğinin açılışı yoğun ilgi gördü

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

Sloganı “Beni Unutma” Olan Fethiye Alzheimer Derneği Unutulmaktan Dert Yandı

Fethiye Belediyesi tarafından tahsisi yapılan ve gönüllüler tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Fethiye Alzheimer Derneği, unutulmaktan şikayet ediyor. Hastaların kendilerini unutmasına alışık olduklarını ama yetkililerin kendilerini unutmasından büyük rahatsızlık duyduklarını anlatan yetkililer, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’dan yardım istedi.

Yumurta Çiftliği Üretim Merkezi Ve Yeşilüzümlü Halkevi Hizmete Açılıyor

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliği ve Yeşilüzümlü Halkevi 12 Mart 2024 günü, saat: 17.00’de hizmete açılıyor. İki tesisin açılışı, Yeşilüzümlü’deki Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin içindeki yeni Halkevi’nde yapılacak.

Lezzet Sokağı Fethiye Halkını Bekliyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımıyla açılan Fethiye Lezzet Sokağı’na vatandaşın ilgisi oldukça yoğun oluyor.

Fethiye Sokak Lezzetleri Açılışı Gerçekleşti

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor.

Ftso’dan Çağrı: İnşaat Yasağı, 11 Mart’ta Başlayacak Uçuşlara Uygun Olmalı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2024 yılı turizm sezonunda İngiltere’den Dalaman’a uçuşların 11 Mart’ta başlayacağını vurgulayarak, inşaat faaliyetleri yasağının da, gelen misafirleri mağdur etmeyecek şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Osman Çıralı, inşaat sektöründeki Oda üyeleri başta olmak üzere, inşaat yapan bölge sakinlerinin de 11 Mart’ta başlayacak turizm sezonuna uygun planlama yapmaya davet etti. Başkan Çıralı, ayrıca turizmle bağlantılı işyerlerine de 11 Mart’ta başlayacak sezona hazırlanarak, hizmete açılması çağrısı yaptı.

Fırtına Nedeniyle Deniz Taştı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Etkili Oluyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklama sonrasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkisini göstermeye devam ediyor.

Fethiye'de Ciğerci Bekir Hizmete Açıldı

Akarca Mahallesi Şehit Nihat Oran Caddesi no:11/c’de ciğer ile etli ekmeği ve çokça eşsiz lezzet ile kaliteyi Fethiyeliler ile buluşturan Ciğerci Bekir, yıllardır tecrübesi bulunan ustaları ile bu sektöre adından söz ettiren işletmeler arasında bulunuyor. Ciğerci Bekir işletmecisi Hazal Kırıcı ile kebapçı ustası Turgut Usta mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye'de Fırtınada Deniz Keyfi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Çalış Plajı'nda yoğun rüzgarlı fırtına ve ara ara hafif yağış etkili oluyor. Çalış Plajı'nda bir vatandaş, fırtına ve yağışa aldanmadan denize girdi. O anlar kameralara yansıdı.

Elsis Aydınlatma Aksesuar Mağazası hizmete açıldı

Fethiye’de yeni nesil aydınlatma ve aksesuar denince akla gelen ilk isim olan Elsis elektrik, ikinci şubesi olarak Patlangıç, Baha Şıkman Cad. No: 141’de hizmete açıldı.

Tamamlanan Kanalizasyon Hatları Hizmete Açılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Bodrum’da başlattığı dev altyapı yatırımları hizmete giriyor. Bu kapsamda Gümüşlük, Koyunbaba ve Geriş Mahallerinde tamamlanan kanalizasyon hatları için bağlantı işlemleri 1 Aralık itibariyle başlıyor.

Meteoroloji Muğla'yı uyardı

Muğla’daki tüm ilçelerde yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarı yapıldı.

Kaymakam Ertaş’ın Katılımıyla Kur’an Kursu Açıldı

Fethiye'de hayırsever vatandaşın bağışı ile eğitim - öğretime başlayan Mıstan / Oğlu Niyazi Kacar Kur'an Kursu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

San Deco, Fethiye’de hizmete açıldı

Türkiye’deki dekoratif (efekt boya) boya sektörünün lider markası San Deco, Fethiye Barış Manço Bulvarı’nda hizmete açıldı.

Fethiye Yağmura Teslim Olacak

Muğla Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Fethiye’de Çarşamba günü yağmurlu geçecek.

Fethiye'ye yağış uyarısı!

Muğla Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Fethiye’de bugün 15.00’tan sonra sağanak yağış bekleniliyor.

Kelebek Mutfak Banyo Hizmete Başladı

Fethiye’de iş insanı Fikret Ünver ve Sevilay Ünver’in Fethiye’ye kazandırdığı Kelebek Mutfak Banyo, görkemli açılışla beraber hizmet vermeye başladı.

Fethiye’ye Sağanak Yağış Uyarısı

Fethiye’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Pazar günü sağanak yağış bekleniliyor.

Prolikya Ortez Protez Fethiye’de Hizmete Girdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde hizmet vermeye başlayan Prolikya Ortez Protez uygulama merkezi fiziksel engelli hastaların başka şehirlere gitmesine gerek kalmadan tedavi imkânı sağlıyor.

Fethiye’de Sıcaklıklar Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Fethiye’de hava, hafta içi ortalama 28 derecelere gerileyecek.