Mehmet Tosun Haberleri

Mehmet Tosun Haberleri

Başkan Adayı Tosun İzlenimlerini Aktardı

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Mehmet Tosun’dan Seçim Açıklaması 

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim sonrası açıklama yaptı. 

İyi Parti Adayı Tosun: Turizmciler Yalnız Bırakıldı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum turizmcileriyle bir araya gelerek partisinin turizm politikalarını anlattı. Tosun, “Turizmci vergi yükü altında eziliyor, turizmci yalnızlaştırıldı, sorunlarıyla baş başa bırakıldı” dedi.

İYİ Partili Mehmet Tosun Fethiye’de

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’deydi.

tosun, 'Verin Yetkiyi, Görün Ankara’daki Etkiyi!'

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Bodrum’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Regia Mare Hotel Bodrum’da İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Metin Ergun ile Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer hazır bulundu. 

Milletvekili Adayı Tosun Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun diğer milletvekili adaylarıyla, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Muğla Vekil Adaylarından Bodrum Çıkarması

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

İyi parti Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Milas’ta

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Milas’a gitti.

Tosun: "Muğla’nın Kapatılan Köy Okullarını Yeniden Açacağız"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Datça ve Köyceğiz’in mahalleye dönüştürülen köylerini tek tek gezerek, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Adayı Mehmet Tosun’a Datça’da Coşkulu Karşılama

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Datça’da büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı. 

Turizmi, Yerinden Ve Sektörle Birlikte Yönetmek Zorundayız

Bodrum’dan Seydikemer’e kadar seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Marmaris’teki ziyaretlerinde turizme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Tosun, ‘Önce Büyükşehir yasası değişecek’

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muğla’nın her ilçesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve muhabbetiyle karşılandıklarını söyleyen Tosun, “Gittiğim her yerde bu teveccühü görüyorum. İYİ Parti’nin Muğla’da yükselen bir grafiği var çünkü Muğla siyasetine güçlü bir seçenek sunuyoruz.” dedi.

İYİ PARTİLİ TOSUN: 14 MAYIS’TA DEMOKRASİ BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Ramazan Bayramı’nda memleketi Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tosun, “Bodrum’da herkes büyük bir heyecanla seçim gününü bekliyor. Milletimiz, değişim istiyor. Görünen o ki; 14 Mayıs’ta bu kez demokrasi bayramını kutlayacağız” dedi. 

Tosun: “esnaf bu ülkenin çimentosudur.”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarına tüm Muğla sathında devam ediyor.

İyi parti Muğla’da 3. Sıra adayı Mehmet Tosun kimdir?

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partilerin adayları açıklanmata devam ediyor. İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun oldu. Mehmet Tosun kimdir?

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.