Mehmet Korkmaz Haberleri

Mehmet Korkmaz Haberleri

MEHMET KORKMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Korkmaz’ın yerine Muğla Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat atandı.

YATAĞAN MHP İLÇE YÖNETİMİ FESH EDİLDİ

MHP yetkili kurullarının aldığı kararla Yatağan İlçe yönetimi fesih edilip, İlçe teşkilatı geçici bir süre kapatılmıştır.

Yatağan’da develer güreşti

Yatağan Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlerde, Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden getirilen 192 deve güreştirildi. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği güreşler, renkli görüntülere sahne oldu.

Ortaca’da gündem değerlendirildi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, MHP İl ve İlçe Yönetimi ile MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile basınla buluştu.

MHP İl Başkanı Korkmaz: 'Allah bizi nefessiz bırakmasın'

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Muğla’da çıkan ve iki hafta sonunda söndürülen orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, "Yangın söndürme ekiplerimizin yanında yer alarak gereken desteği sağladık. Allah başka yangın göstermesin, bizi nefessiz bırakmasın” dedi.

Korkmaz, FRT TV’de “İş’te Muğla”nın konuğuydu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz İş’te Muğla programında vatandaşın yaşadığı sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu.  

İl Başkanı Korkmaz Öztürk’e Osmanlı Tuğrası hediye etti 

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ziyaret programı kapsamında Cumhur İttifakı ortağı olan AK Parti’nin Fethiye ilçe yönetimini de ziyaret etti. İl Başkanı Korkmaz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e ziyaretin anısına Osmanlı Tuğrası hediye etti. 

MHP Muğla İl Yönetiminden FTSO’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çıralı, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve il yönetimine, FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.

İl Başkanı Korkmaz’dan gazilere ziyaret 

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Fethiye programı kapsamında Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve yönetimini ziyaret etti. İl Başkanı Korkmaz, Gara’da şehit düşen askerler ve görevliler adına Başkan Şahin’e başsağlığı diledi. 

İl Başkanı Korkmaz bir dizi ziyarette bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ilçe programları kapsamında Fethiye’de bir dizi ziyarette bulundu. Korkmaz ve beraberindeki heyet Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Fethiye Devlet Hastanesi, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ölüdeniz Dolmuş Kooperatifi ve Fethiye Ülkü Ocakları’na ziyaretler gerçekleştirdi.  

Korkmaz’ “BayrağImızı İndı̇rtmeyelı̇m Ezanımızı Dı̇ndı̇rtmeyelı̇m”

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri anma günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Ak Parti ve MHP’den Vali Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve beraberindeki İlçe Belediye Başkanları Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı Makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MHP İl Başkanı Korkmaz “19 Mayıs Atatürk’ün ve Türkiye’nin Doğum Günüdür”

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

MHP İl Başkanı Korkmaz: "Türk Milliyetçileri Türklüğün Öz Evlatlarıdır"

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, 3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü nedeni ile bir açıklama yaptı. 

MHP İL BAŞKANI MEHMET KORKMAZ 'TÜRK MİLLİYETÇİLERİ TÜRKLÜĞÜN ÖZ EVLATLARIDIR'

FERDİ YAVUZ- MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, 3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü nedeni ile bir açıklama yaptı.

MHP Menteşe ve Bodrum İlçe Başkanları Atandı

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, görevlerinden istifa eden Bodrum ve Menteşe ilçe başkanlarının yerine yeni atamalar yapıldığını açıkladı

Korkmaz; “HDP’yle İttifak Kurup, Şehitlerimize İhanet Edenlerin Konuşma Hakları Yoktur”

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın, CHP Muğla İl Başkanı Zeybekoğlu’na cevabı sert oldu.