Makinası Haberleri

Makinası Haberleri

Çalışma Sırasında İş Makinesi Alevlere Teslim Oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Çövenni yaylasında ormanlık alanda yol açma çalışması yapan iş makinesi, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

Demir’den Kadem Mete’ye; “Onlar bizim elimizi öpecek”

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın ve AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete’nin AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevindeyken her Fethiye ziyaretinde müjdelediği Fethiye’de anjiyo merkezi tartışmaları siyaset gündeminden düşmüyor.

İŞ MAKİNASI AŞAĞI DÜŞTÜ 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bodrum’da bir iş makinası yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düştü. Olay yerinde 1 kişi hayatını kaybetti.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye İtfaiye Grup Amirliği işbirliğinde, su tankeri personelleri ve iş makinası operatörlerine yönelik “Yangın Eğitimi” düzenlendi.

Menteşe’de Kar Mesaisi

Menteşe’de hafta sonu başlayan ve yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte Menteşe Belediye ekipleri hafta sonu boyunca 10 iş makinası, 1 tır, 4 kamyon ve 30 personel ile kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.

Araç ile iş makinesi çarpıştı: 3 yaralı

Marmaris’te meydana gelen kaza da araç ile iş makinası çarpıştı. Kaza da 3 kişi yaralandı.

Seydikemerde'ki anız yangınında koyunlarda telef oldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesin de biçerdöver makinasından sıçrayan kıvılcımların yol açtığı anız yangını güçlükle söndürüldü.

Seydikemer’de Kafasına Tomruk Çarpan Kişi Öldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, kafasına iş makinasındaki tomruk çarpan kişi öldü.

Yatağan’a Bir İş Makinası Daha

Yatağan Belediyesine Belediyeler Birliği tarafından kazandırılan Hidromek Beko Loder kazıcı yükleyici iş makinesi hizmete girdi.