Lastiği Haberleri

Lastiği Haberleri

Karaca, Küçük Hayranına Hediye Sundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı küçük hayranına hediye takdim etti.

Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, “Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var” dedi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Selahaddin Dinçel Basın Toplantısı Yaptı

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor’un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli’den Galibiyet Kutlaması

2023-2024 Muğla Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Seydikemerspor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor karşısında galibiyetle döndü.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Seydikemerspor Osman Yüksel’i Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

Seydikemerspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Osman Yüksel ile anlaştığını duyurdu. Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, hedeflerinin üst liglere çıkmak olduğunu kaydetti. 

Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

FETHİYESPOR’DAN ORTA SAHAYA 2 TAKVİYE BİRDEN

Fethiyespor’un orta saha için Selimcan Temel ve Berkay Samancı ile anlaştığı öğrenildi.

ZİRVE SPOR DEPLASMANDA SET VERMEDEN KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

MUĞLA'NIN BALIKLARI DÜNYA SOFRALARINI SÜSLÜYOR

Kültür balıkçılığının giderek yaygınlaştığı Muğla’da Amerika, Rusya Japonya başta olmak üzere 84 ülkeye ihraç ediliyor.

KIŞ LASTİĞİ TAKMAYANA PARA CEZASI

Ticari araçlar, 1 Aralık'tan itibaren Türkiye genelinde kış lastiği takma zorunluluğuna tabi tutulacak. 1 Nisan 2023'e kadar devam edecek uygulama süresince kış lastiği takmayan sürücülere 1152 lira para cezası kesilecek.

FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİNE DAVET

Fethiye Kaymakamlığı, sosyal medyadan paylaştığı bir gönderiyle, Fethiye halkını fidan dikim etkinliğine davet etti.

MUĞLA’DA LASTİĞİ PATLAYAN TIRDAN 100’E YAKIN GÖÇMEN ÇIKTI

CHP FETHİYE İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR: SINIRLARIMIZ YOLGEÇEN HANI! Muğla’da Karabel Mevkii’nde lastiği patlayan bir TIR’dan 100’e yakın kaçak göçmenin çıktığını belirten CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Kaçak göçmenlerin, sığınmacıların toplanma merkezi olduk. Sınırlarımız bu kadar mı yolgeçen hanına döner? Acilen tedbir alınmalı” dedi.

CHP KADIN KOLLARINDAN KAFTANCIOĞLU’NA YÖNELİK AÇIKLAMA

CHP Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı tarafından paylaştığı tvitler nedeni ile yargılandığı davadan ceza alan ve siyasi yasaklı olan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftanoğlu’na yönelik açıklama yapıldı.

FİLENİN YILDIZLARI ŞAMPİYON OLDU

Menteşe Belediyespor Kız Voleybol takımı 2021-2022 Voleybol Sezonu Yıldız Kızlar grubu finalinde karşılaştığı güçlü rakibi Fethiye Zirve Spor Kulübünü 3-0’lık skorla yenerek şampiyon oldu.

Şimşek liderliği Mardin’de bıraktı

3. Lig 3.Grupta lider olan Fethiyespor, ligde 23 puanla 13. Sırada yer alan Mardin 1969 Spora konuk oldu. Şimşekler deplasmanda karşılaştığı Mardin 1969 Spor’a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup oldu. Fethiyespor aldığı bu mağlubiyetle haftayı 2. sırada kapattı.

Emlak sektörünün sorunları konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde düzenlenen ‘Emlak Sektör Toplantısı’nda emlakçıların sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Emlak sektöründe dengesiz fiyat oluşumları, fiyat artışları ve tarım arazilerinde kullanım amacına uygun olmayan alış-satışların görüldüğünü belirten Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, emlakçılık mesleğini icra etmenin her yıl daha zorlaştığını söyledi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “Vergi kaydı, oda kaydı ve yetki belgesi olmayan herkes bu işi yapabiliyor. Bu durum kayıt altında iş yapanlar açısından haksız rekabet yaratıyor. Mağduriyetlerin önüne geçmek ve sorunlara çözüm bulmak adına gerekli girişimleri yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Şimşeklere Çiçekli Karşılama

16.hafta da deplasmanda karşılaştığı Edirnespor’u 1-0 ile geçerek üst üste 5. Karşılaşmasını da kazanan Fethiyespor evine döndü. Fethiyespor’u Dalaman Havalimanı’nda Apaçi Taraftar Grubu çiçekler ve tezahüratlar ile karşıladı.

Futbolcularda Mutlu, Taraftarda

Lacivert Beyazlı temsilcimiz Fethiyespor ağır zemin ve zor şartlar altında deplasmanda karşılaştığı Edirnespor maçından 1-0’lık üstünlükle dönüyor. Nurettin’in 86. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyeti yakalayan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da, Fethiyespor sevdalılarına ve Apaçiler’e selam gönderdi. Dinçel, “Bu galibiyet onlara armağan olsun. Ayrıca bizlerle olan İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan Fethiyespor sevdalılarına burada bizimle oldukları için de teşekkür ediyorum” dedi.

Şimşek Edirne’de Çaktı 0-1

Lacivert beyazlılar 16. hafta mücadelesinde Edirnespor deplasmanına konuk oldu. FRT TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan maçta temsilcimiz ağır zemin ve zor şartlar altında karşılaştığı Edirnespor maçında golü 86. Dakika da Nurettin ile buldu. Fethiyespor Nurettin’in ceza sahası dışından attığı nefis golle Edirnespor’u 1-0 mağlup etti.

Fethiye'nin Sultanları Deplasmanda Mağlup 3-0

Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Sivrihisar Bld.’ye 3-0 kaybetti.

Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor

Muğla Valiliği tarafından alınan karar gereği 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında Muğla/ Denizli, Muğla (Seydikemer) /Antalya(Korkuteli) Devlet Karayolu, Kavaklıdere İlçemizin kar yağışı alan yolları ve Menteşe İlçesi Yılanlı mevkii istikametinden Denizli il sınırlarına kadar olan ve kar yağışı alan yollar üzerinde kış lastiği takmak zorunlu olacak.

Fethiyespor 3 puanı 3 golle aldı

Fethiyespor deplasmanda karşılaştığı Modafen’i 3-0 mağlup ederek 13. hafta sonunda 31 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

Fethiye’nin Sultanları deplasmanda mağlup oldu 3-2

Voleybol Sigortashop Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Çanakkale Belediyespor’a 3-2 kaybetti. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede kazanan 5. sette belli oldu.

Başkan Karayiğit, “Çiftçiler kan ağlıyor”

Fethiye’de sebze, meyve ve hububat üretiminde büyük bir azalmanın olduğuna dikkat çeken Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, yaptıkları incelemelerde kuraklığın ciddi boyutlara ulaştığını belirterek, “Çiftçiler kan ağlıyor” dedi.

İngiliz turistler salı pazarını şenlendirmeye başladı

Fethiye’de Salı günleri kurulan semt pazarında alanda satanda dertli. Sebze ve meyve bölümünde satıcılar maliyetlerden dert yanarken, alıcılar ise yüksek fiyatlardan dert yandı. Giyim bölümünde ise turistlerin sadece gezmek için pazarı dolaştığı ifade edildi.

Şimşekler Mersin’de çaktı

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karşılaştığı İçel İdman Yurdu’nu uzatma dakikalarında Ali Han’ın attığı gollerle 4-2 mağlup etti.

Başkan Öztürk basın emekçileri ile kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk basın çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ev sahipliğini MADO kafe yaptı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda projeler hakkında da konuşuldu. Böyle bir organizasyonu aslında daha önce planladıklarını fakat yaşanılan olumsuz olaylar nedeni ile ertelemek zorunda kaldıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Aslında çok önceden planlanmış bir kahvaltı organizasyonuydu, 24 Temmuzda gazetelerimizin bayramını yapmak istedik fakat arkasından yangın felaketleri, o günlerde ki yoğun tempo, sizlerinde sahada olması daha sonraki yangınların gelmesi sebebi ile burada kahvaltı yapmak olmazdı. Sizlerde sahadaydınız, bizlerle de zaman zaman orman yangınlarında dağda karşılaştığımız da oldu. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Karaca, "Bu organize bir olay"

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca geçtiğimiz günlerde karıştığı küfürlü telefon görüşmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Olayın bir organize iş olduğunu ve bir süredir buna maruz kaldığını belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bir süredir karşılaştığımız bu ve benzeri olaylar bizi şaşırtmamaktadır. Bu ve buna benzer olaylara neden olan kişilerin aynı şahıslar olması bir tesadüf değil, organize bir yapının göstergesidir. Söz konusu şahıslar, daha önce de amaçları bilinen yerel medyayı kullanarak, aleyhimde son derece küçültücü ifadeler kullanmaktan kaçınmamışlardır” dedi.