Koşusu Haberleri

Koşusu Haberleri

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

400 öğrenci Cumhuriyetin 100. yılı için koştu

Fethiye’de  Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

Beşkaza Meydanı’nda 100. Yıl koşusu

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhuriyet’in 100. Yıl koşusu programında organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Alzheimer Haftası’na Farkındalık Koşusu Düzenlendi

Fethiye’de Alzheimer Haftasına dikkat çekmek amacıyla, Fethiye Alzheimer Derneği ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda koşu düzenlendi.

Gençlik Haftası Yol Koşusu Yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yol koşusu Seydikemer ilçesinde yapıldı.

Sporfest koşusu start aldı

Bu sene ilk kez düzenlenen “Fethiye Sporfest” kapsamında gerçekleştirilen “Yarımada Koşusu” aldı.

SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer’de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur’un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması ödül törenine renk kattı.

ATATÜRK KOŞUSU SONA ERDİ

Geleneksel hale gelen ve her yıl 27 Aralık günü düzenlenen “Atatürk Koşusu” sona erdi. Koşuda dereceye girenlere ise ödülleri taktim edildi.

KÖYCEĞİZ’DE TÜRKİYE DAĞ KOŞUSU ŞAMPİYONASI HEYECANI YAŞANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışları düzenlendi.

Muğla'da Geleneksel Atatürk Koşusu'na Yoğun İlgi

Türkiye’nin en eski atletizm gelenekleri arasında yer alan ve ülke genelinde 27 Aralık 1919 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi nedeniyle yapılan Büyük Atatürk Koşusu, Muğla'da da koşuldu.

Muğlalı Sporcular 10 Kasım’da Ankara’da koşacaklar

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu”, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Yüzme Yarışları” ve “Ata’yı Anma Satranç Turnuvası” yapıldı.

Sporcular 15 Temmuz Şehitleri için koştular

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Koşusu düzenlendi.

Kadın cinayetlerine tepki için  21 kilometre koşacak

Fethiyeli turizmcilerden motosiklet sporcusu Ahmet Selim Yücel; kadın cinayetlerine ve kadınlara karşı yapılan şiddete, tepki göstermek amacıyla maraton koşusuna katılıyor.