Kitap Fuarı Haberleri

Kitap Fuarı Haberleri

Başkan Gürün Kitap Fuarı’na Katıldı 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Dalaman Kitap Günleri etkinliğine katıldı.

KARABULUT, YENİ KİTAPLARI İÇİN ANKARA KİTAP FUARINA GİDİYOR

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut, Günce Yayınlarından yeni çıkan iki kitabıyla sonbahara merhaba diyor.

Muğla’da 19 Mayıs Bayramı Kötekli Gençlik Festivali ile kutlanacak

Menteşe Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 3. Kötekli Gençlik Festivali ile kutlayacak. Atatürk’ün gençlere armağan ettiği anlamlı güne yönelik düzenlenecek Gençlik Festivali kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Yoğurtçu Parkının merkezini oluşturduğu etkinlikler 15 Mayıs Pazar günü Kitap Fuarı ve Öğrenci Panayırı ile başlayacak.

Menteşe Belediyesi Kitap Fuarı Açıldı

Menteşe Belediyesi’nin bu yıl 6.’sını düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında açılan Kitap Fuarı, Sınırsızlık Meydanında kitapseverleri bekliyor. Ulusal ve yerel yazarların okurlarıyla buluşacağı fuara 250 yayın evi 20 bin kitapla katılım sağlıyor. Kitap Fuarı 15 Ekim 2021 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Likya Kültür Sanat Günleri yine dolu dolu

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Likya Kültür Sanat Etkinlikleri bu sene 28 Ekim itibariyle başlıyor. Beşkaza Meydanı ve Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliklerde birçok ünlü yazarlar sevenleriyle buluşacak. Aynı zamanda kitap fuarı, karikatür atölyesi, müzik dinletileri yanı sıra birçok etkinlik Sanat Günleri’nde yer alacak.