Kırkpınar Haberleri

Kırkpınar Haberleri

Kırkpınar Başpehlivanı Er Meydanında

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen 662. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri finalinde İsmail Balaban'ı yenerek başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek, Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri için er meydanına geldi.

Başkan Akdenizli: “Güreşler, Tarihi Kırkpınar’ı Aratmayacak”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenecek Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserleri heyecanı başladı. Kırkpınar’ın Baş Pehlivanlarının katılacağı etkinlikler 3 gün sürecek. 

Ahmet Şafak ve Rafet El Roman Seki'de sahne alacak

Seydikemer'de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri ile gerçekleşecek.

Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı

Seydikemer’de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri öncesi Seki Zümrüt Çayırı’nda hazırlıklar başladı.

Başkan Akdenizli’den Başarılı Güreşçilere Altın

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 2 Boyunda 1’inci olan Emre Baran ve Deste Küçük Boyda 3’üncü olan Osman Nuri Çıldan, Seydikemer’de davul zurnayla karşılandı.

Seydikemerli Güreşçiler, Kırkpınar’a Dualarla Uğurlandı

Edirne'de 7-9 Temmuz'da düzenlenecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yoğun bir tempoyla hazırlanan Seydikemerli güreşçiler, Er Meydanı’na dualar eşliğinde uğurlandı. Güreşçileri uğurlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar’a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz” dedi.

Fethiye’li Güreşçiler Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fethiye’li güreşçiler 7-9 Temmuz arasında yapılacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri organizasyonu için hazırlıklarına devam ediyor.

BAŞKAN ÖZTÜRK, “ETKİNLİĞİMİZ KIRKPINAR’I ARATMADI”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Seki Yağlı Pehlivan Güreş etkinliklerine AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetimi de katıldı.

SEYDİKEMER’İN KIRKPINAR’I SEKİ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ BAŞLIYOR

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı  Pehlivan Güreşleri bugün başlıyor.

SEKİ ZÜMRÜT ÇAYIRI GÜREŞSEVERLER İÇİN HAZIRLANIYOR

Seydikemer’de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 29’uncu Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi Seki Zümrüt Çayırı’nda son hazırlıklar yapılıyor.

BAŞKAN OTGÖZ, KIRKPINAR’IN ŞAMPİYONUNA ALTIN HEDİYE ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boyda 1’inci olarak Seydikemer’a altın madalya kazandıran Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Muhammed Enes Özcan’a altın hediye etti.

ŞAMPİYONLARDAN TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Seydikemer ve Fethiye’den Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılarak Minik 1 Boy ’da 2. Olan Egehan Katrancı ve Deste Orta Boy ’da 1. Olan Muhammet Enes Özcan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

661. KIRKPINAR’DAN MUĞLA’YA 2 MADALYA

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Fethiyeli güreşçi Ozan Kıl, deste küçük dalında birinci olmuştu. Şampiyon sporcu Ozan Kıl, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya desteklerinden dolayı ziyaret etti.

Şampiyon Pehlivan Ozan Kıl'a altın ödülü

Fethiye’nin sevilen iş adamlarından ve siyasetçilerinden Murat Koyuncu, hafta sonu 660’ıncı Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde kendi kategorisinde şampiyon olan Kıl’ı tebrik ederek altın ile ödüllendirdi.

Şampiyon Güreşçi Fethiyeli Ozan Kıl’a karşılama töreni

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Fethiyeli güreşçi Ozan Kıl, ayak boyunda şampiyon olmuştu. Şampiyon güreşçi Ozan Kıl’a Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımı ile karşılama töreni düzenlendi.

Genç Güreşçi Fethiyeli Ozan Kıl Er Meydanında Şampiyon Oldu

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarı final müsabakaları tamamlanırken, Fethiyeli güreşçi Ozan Kıl, ayak boyunda şampiyon oldu.