Kapanış Haberleri

Kapanış Haberleri

Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu Ve Sicil Akademi Lansmanı Ankara’da Yapıldı

Ankara’da gerçekleştirilen 2. Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu ve Sicil Akademi Lansmanı’na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ticaret Sicil Müdürlüğü personeli de katıldı. Sempozyumun kapanış oturumunda katılımcılara hitap eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ticaret sicil ilanı yayın süresini yarım saate indirdiklerini söyledi.

MSKÜ'den “100. Yılında Cumhuriyetimizin Kadın Yüzleri” Etkinliği

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 23 Ekim 2023 tarihinde “100. Yılında Cumhuriyetimizin Kadın Yüzleri” başlıklı sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumlu panel ve bir kapanış konseri gerçekleştirildi

'Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması' kapanışı Fethiye'de yapacak

Türk Telekom’un yaz klasiği haline gelen “Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması” etkinlikleri sona eriyor. 4 Ağustos’ta Bozcaada’da başlayan seri, son haftasında Ege’nin güney kıyılarında sinemaseverleri ağırladı. Son dönemin popüler filmleriyle gözde tatil beldelerini  buluşturan “Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması”  21 Ağustos’ta Fethiye’deki gösterimle tamamlanacak.

Yaratıcı Drama Atölyesi Sanatseverlerle Buluşacak

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi, sahneleyeceği iki oyunla muhteşem bir kapanış yapacak.

Kapanış toplantısı ve sertifika töreni gerçekleştirildi

2022-1-LT01-KA122-SCH-000075425 Erasmus+ Projesi kapsamında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğinde Türk eğitim sistemini tanıyan Litvanya Kedainiai Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri faaliyetlerini sonlandırdı. 

Yaz Kuran Kursu kapanış programı yapıldı

Fethiye Merkez Saruhan Camii 2020-2021 Yaz Kuran Kursu kapanış programı; 25 kız 25 erkek öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Milas'ta Robotik İlham Projesi Gerçekleştirildi

Binlerce yıldır Anadolu topraklarında hayat bulan Zeytin ağaçları’nın korunması ve gelecek nesillere aktarılması için gerçekleştirilen Robotik İlham Projesi’nin ilk ayağının kapanış töreni Milas’ın Kazıklı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Muğla'da Büfe ve Marketler Eski Saatlerine Geri Döndü

Bakkal, ruhsatındaki tanımlanmasına bakılmaksızın bakkal niteliğinde/büyüklüğünde marketler (zincir market ve birden fazla şubesi olan marketler hariç) ve büfelerin açılış ve kapanış saatlerinin pandemi süreci öncesindeki haliyle devam edecek.