Iş Haberleri

Iş Haberleri

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

İnternet Medyası İlan Gelirleriyle Daha Güçlü

Basın İlan Kurumu öncülüğünde basın sektöründe yürütülen dijital dönüşüm çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. İnternet haber sitelerinin resmi ilan yayımlama hakkına kavuşması için gerekli olan yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesinin ardından internet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı.

Karaca’dan Fuar Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas ve Fethiye Turistik İşletmeler, Villa Ekipmanları ve Dekorasyon Fuarı’na ziyaretlerde bulundu.

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Fırtına Ölüdeniz’de Maddi Zarara Yol Açtı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Fethiye Ölüdeniz’de Fırtına Etkili Oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Fethiye Ölüdeniz’de fırtına görüldü. Uçuşlar ise iptal edildi.

7. Fethiye Belgesel Günleri (FBG) başlıyor

2016 yılında Ortaklar Öğretmen Okullu mezunları tarafından düzenlenmeye başlanan Fethiye Belgesel Günlerinin 7’ncisi 19 Nisan 202 Cuma ve 20 Nisan 2020 Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek.

ADD Fethiye Şubesi’nden anlamlı kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

Fotoğraf Festivali başlıyor

10'uncu yılını kutlayan FEFSAD (Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği) 20-21-22-23 Nisan tarihleri arasında 3. Fethiye Fotoğraf Festivalini düzenliyor. Festival, bu yıl "Işık" temasıyla ülkemizin "Işık Ülkesi" olarak adlandırılmasına vurgu yapıyor. Festivalin onur konuğu ise usta fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Fethiye’de bulunan büyüleyici hayalet köy

Fethiye'nin tarih kokan beldelerinden olan Kayaköy, yüzyıllardır varlığını sürdüren antik bir kent. Kayadan yapılmış evleri ve senelerdir yapısını koruyan mimarisiyle tatil planlarının vazgeçilmezi olan kent, şehir hayatından uzaklaşıp kafa dinlemek isteyenler için oldukça ideal bir seçim. Terk edilmiş olan köy şimdilerde adeta hayalet bir köyü andırıyor. Peki, Kayaköy neden terk edildi? Kayaköy'ün tarihi ne?

Sıcaklıklar arttı! Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

15 Nisan 2024 Pazartesi günü Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali başlıyor

Fethiye’nin önemli festivallerinden olan 13. Yeşilüzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Kaptan Yılmaz, “Çok güzel bir gol attım, taraftarımıza armağan olsun”

Fethiyespor, bugün konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Karşılaşmada harika bir röveşata golü atan Murat Yılmaz, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Dinçel, “Galibiyet, tüm taraftarlarımıza bayram hediyesi olsun”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, rakibi Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor’dan birlik beraberlik programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Fethiye Babadağ Eşsiz Manzaralar ve Yamaç Paraşütü

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

Çalış Sahili’nde hareketlilik sürüyor

Türkiye’nin önemli turizm bölgelerinden olan Fethiye'de, hafta sonu güneşli havayı görenler, Çalış Plajı'nda yoğunluk oluşturdu.

Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye'ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. 'Fethiye'de hava nasıl?' sorusu haberimizde…

AKUT Fethiye Ekibi'nden Antalya’daki teleferik kazasına destek

AKUT Fethiye ekibi Antalya’daki teleferik kazasında çalışmalarını sürdürüyor. 10 kişilik bir ekiple kurtarma çalışmalarına destek veren Fethiye ekibi, kabinlerde mahsur kalanların tahliye edilmesine destek oluyor.

Not Just Beach Fethiye Çalış plajında açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Fethiyespor’un Rakibi Isparta 32 Spor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. Hafta müsabakasında evinde Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Fethiyespor – Isparta 32 Spor karşılaşması 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Barbun Bistro Tatilcilerin Gözdesi

Muğla’nın Fethiye ilçesinin en gözde mekanlarından biri olan BarBunn Bistro & Alacarte, bayram tatili boyunca tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Gram altın kaç TL? Gram, Çeyrek, Ata altın güncel fiyatlar 12 Nisan 2024

Son dönemde hızla artan altın fiyatları hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Fethiye’de 12 Nisan 2024 Cuma gününde altın fiyatları ne kadar? Kuyumcu Ömer Faruk Ceylan’dan dikkat çeken açıklamalar!

Karaca, ‘Fethiye’ye hizmet etmek için buradayız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buraya seçim süreci ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Karaca, “Çok çalıştık ve seçimi büyük bir farkla aldık” dedi.

Bugün Fethiye’de hava nasıl olacak, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

CHP Fethiye’de bayramlaşma programı

Ramazan Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi.