İmeak Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Haberleri

İmeak Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Haberleri

Karaca'dan Seçim Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Karaca, uyumlu bir çalışma ile 5 yılı geride bıraktıklarını söyledi. 

Kökten, “İktidar Gücüyle Körfezimizi Temizleyeceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Demirel ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten, DTO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette denizcilerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

Kaymakam Ertaş, Deniz Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.

Başkan Tugay, “Alagada olan teknelerin durumunu biliyoruz”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, alagada olan tekneler hakkında açıklamada bulundu.

Başkan İlkay Tugay, “Deniz Turizminde İyi Bir Sezon Geçirdik”

Fethiye’de deniz turizminin nasıl geçtiğini değerlendiren İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, “Günde 15 binin üzerinde yolcuyu denizle buluşturduk” dedi. 

Aday adayı Tilkici STK ziyaretlerini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinledi. Aday Adayı Tilkici son olarak Fethiye Muhtarlar Derneği ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. 

DTO FETHİYE, YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Yeni hizmet binasına taşınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi yeni adresinde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı İlkay Tugay, “Sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz” dedi 

KARACA’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ile geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde seçilen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SOMYÜREK, "DENİZCİLİK EĞİTİMLERİ GELİŞTİRİLMELİ"

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, denizcilik eğitimi üzerine projeler geliştireceklerini belirtti.

SORUNLARA KALICI ÇÖZÜM BULACAĞIZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan Adayı Ali Somyürek, açıklama bulundu.

SORUNLARA KALICI ÇÖZÜM BULACAĞIZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan Adayı Ali Somyürek, açıklama bulundu.

BAŞKAN ARIKAN, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı ve Başkan Adayı Şaban Arıkan, Fethiye programının konuğu oldu.

ŞEFFAF VE DENETLEMEYE AÇIK BİR YÖNETİM ŞEKLİNİ BENİMSİYORUZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek açıklamada bulundu.

SOMYÜREK, “MEVCUT ÇEKEK YERİ İHTİYACA CEVAP VERMİYOR”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, bölgedeki tekne sayılarının artması nedeniyle mevcut yat çekek yerinin ihtiyaca cevap vermediğini vurguladı. Somyürek, yıllardan bu yana beklemede olan Karaot projesinin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. 

SOMYÜREK, “KARAOT PROJESİ OLMAZSA OLMAZIMIZ” 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda üye ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Adayı Somyürek, şeffaf ve denetlemeye açık bir yönetim anlayışı benimsediklerinin altını çizdi. 

SOMYÜREK BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi olağan genel kurulu, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Bu kongre öncesinde 20 yıldır denizcilik sektörünün içerisinde yer alan Ali Somyürek başkan adaylığını açıkladı. 

VİRA BİSMİLLAH DİYEREK ADAY OLDU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi başkanlığı için Fethiye’nin denizcilerinden Ali Somyürek’de aday olduğunu sosyal medya hesabından ‘’Vira Bismillah’’ diyerek açıkladı

TUGAY, “RAYLI SİSTEM TRAFİĞE ÇÖZÜM OLABİLİR”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Fethiye’nin çözülemeyen trafik sorununa çözüm önerilerinde bulundu.

TUGAY,’’ EN KISA ZAMANDA SINAV MERKEZİNİ AÇMAMIZ GEREKİYOR’’

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay, dün akşam FRT TV’de canlı olarak yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Tugay, seçimi kazandığı takdirde yapacağı projeler başta olmak üzere, sınav merkezi, P&N sigortası ve deniz sorunları ile ilgili sorulan soruları yanıtladı.

BAŞKAN TUGAY, “27 YAŞINDA EN GENÇ KAPTAN OLARAK UZUN YOL KAPTANLIĞI YAPTIM”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay kimdir? 

GÖCEK KOYLARININ GELECEĞİ BİLİMSEL VE HUKUKSAL OLARAK ÇALIŞTAYDA ELE ALINACAK

Dünyaca ünlü Göcek koylarının korunması ve yönetilmesine ilişkin çözüm modeli, 18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek, ‘Fethiye Körfezi, Göcek/Dalaman Koylarının Korunması ve Yönetimi Çalıştayı’nda ele alınacak. Mapa ve şamandıra kurulum ihaleleri büyük tepki çeken Göcek koylarındaki son durumun bilim ve hukuk ışığında analiz edileceği çalıştay Türkiye’nin önde gelen deniz bilimcilerini ve hukukçularını bir araya getirecek.

FETHİYE-SEYDİKEMER GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU’NDA GÖCEK KOYLARI İHALELERİ ELE ALINDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye-Göcek-Dalaman koylarını özel şirketlerin kullanımına veren ihaleleri görüşmek için toplandı. 4 koyun ihalesinin gerçekleştiği, 8 koyun ihalesinin ise 24 Mart’ta yapılacağını vurgulayan platform üyeleri, kiralamalarla dünyaca ünlü Göcek koylarının sadece belli bir kesimin kullanımına verileceğini, bu koylara Fethiye ve Göcek’te bulunan yaklaşık 4 bin günübirlik teknenin giriş yapamayacağını kaydetti.

STK’lardan ortak açıklama

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, FETOB ve TÜRSAB tarafından yapılan ortak kamuoyu açıklamasında, Yassıca Adaları başta olmak üzere kıyılardaki yapılaşmanın durdurulması, bakir koyların korunması çağrısı yapıldı. 

Deniz Kirliliği Ölçüm Sistemi Protokolü imzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Deniz Temiz Derneği/TURMEPA, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri A.Ş. (KBS), Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi arasında Deniz Kirliliği Ölçüm Sistemi Geliştirilmesi (Smartium-Blue) Projesi kapsamında görev ve sorumluluk paylaşımı protokolü imzalandı.